Oana Roman își sărbătorește mama. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta: ”M-ai învățat demnitatea și onoarea”

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman o sărbătorește pe mama ei. Vedeta a transmis și un mesaj emoționant. 

Oana Roman își sărbătorește astăzi mama, la doar câteva zile după ce și-a sărbătorit ziua ei de naștere. Mioara Roman a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani. Cu această ocazie specială, fiica ei i-a transmis și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o fotografie unde apare alături de mama ei. 

”La mulți ani, mama! Îmi doresc să fii sănătoasă și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat. Îți mulțumesc pentru ca m-ai învățat sa fiu bună și dreaptă, sa iubesc și sa respect oamenii care muncesc cinstit și corect, m ai învățat sa iubesc cărțile și m-ai ajutat să descopăr lumea. M-ai învățat demnitatea și onoarea!”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Mioara Roman, probleme grave de sănătate

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu i-au dat pace Mioarei Roman. Luna trecută, aceasta a ajuns de urgență la spital, Se pare că Mioara Roman s-a confruntat cu o infecție urinară destul de gravă.

 "Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine.", spunea Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman se afla în vacanță în Egipt când a aflat că mama ei nu este deloc bine. Vedeta spune că s-a speriat teribil.

''Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației. Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat.


Ei până să mă sune chemase deja Salvarea, îi luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă. Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ținut legătura doar telefonic cu dna doctor care se ocupă de mama'', a declarat Oana Roman pe contul său personal de socializare, după ce a aflat de problemele de sănătate ale mamei sale. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel