Livia Graur, vacanță înedită cu fiica ei: „În ciuda a ceea ce citisem pe internet și mă avertizaseră alții”

Data publicării:

Livia Graur și fiica ei au plecat într-o aventură inedită.


Livia Graur, prezentatoarea FOCUS 14 la  Prima TV, a plecat alături de fiica sa, Renata, într-o scurtă vacanță în Italia, țara despre care spune că este locul ei preferat din întreaga lume. 

VEZI ȘI: Cine o ajută pe Livia Graur în creșterea copilului, după divorț: „Niciodată nu stă singură” 


În ciuda a tot ceea ce auzise, jurnalista a decis să viziteze Napoli. Și, cum Roma te cheamă mereu înapoi, Livia a revenit, de această dată alături de fetița ei. ”Italia este locul meu preferat de pe Glob! O știam deja, dar mi-a fost reconfirmat cu ocazia săptămânii trecute, pe care am petrecut-o în această țară minunată. Am început cu câteva zile în Napoli, oraș pe care nu îl mai vizitasem până acum, dar care mi s-a părut extrem primitor (în ciuda a ceea ce citisem pe internet și mă avertizaseră alții - că ar fi un loc periculos). Pentru noi nu a fost deloc așa, ne-am simțit minunat, ne-am plimbat pe străduțele centrului istoric, dar și pe malul Meriteranei, am vizitat multe castele, dar și catacombele vechiului oraș. Atât de mult am mers pe jos, încat la final de fiecare zi aveam între 17 și 18 km parcurși, doar pe jos! Mâncarea e excelentă, în Napoli a fost inventată pizza iar pizza de acolo a fost chiar cea mai bună pe care am mâncat-o vreodată.”

VEZI ȘI: Livia Graur, optimistă după divorț: ”S-a încheiat un capitol, urmează altul”. Cum se simte prezentatoarea TV 


După turul de forță de la Napoli, au urmat mulți…pași și la Roma. Din fericire, Renata a ținut ritmul mamei ei. „Apoi am mai petrecut câteva zile la Roma, oraș în care am mai fost în urmă cu câțiva ani, dar care mi s-a părut și mai frumos acum. Și aici am parcurs extrem de mult pe jos, în ziua în care am mers și la Vatican am bătut recordul: aveam 19 km! Nu e de mirare, pentru că oriunde întorceai privirea era ceva de vizitat - o clădire în care să intri, un loc de admirat”, povestește Livia Graur.  

 

Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații ale prezentatoarei TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel