Cine o ajută pe Livia Graur în creșterea copilului, după divorț: „Niciodată nu stă singură” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Livia Graur a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Renata, și despre dorința celei mici de a o însoți pe aceasta la diferite evenimente mondene.

Livia Graur a trecut printr-o serie continuă de noi schimbări, în ultima vreme, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Dacă în urmă cu doar patru luni de zile, prezentatoarea TV a divorțat de soțul ei, cu care are și un copil, acum aceasta s-a apucat de sport, încearcă să țină pasul cu toate dorințele și activitățile pe care le are Renata în desfășurare, dar, în același timp, ține pasul și cu toate schimbările care au apărut în jurnalul știrilor Focul pe care le prezintă pe Prima TV. Despre toate aceste provocări, Livia Graur a povestit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola. 

„Toamna a adus un program nou în viața mea. A început școala, am un jurnal mai lung la Prima TV, de o oră și jumătate, s-a schimbat formatul, avem invitați și atunci sunt tot felul de schimbări la care încerc să mă adaptez. Am început să fac exerciții fizice zi de zi, iar asta coroborează și ea cu toate schimbările, și sunt într-o mare alergătură. Reușisem să mă îngraș vreo două kilograme, în concediu, dar cred că le-am dat jos înapoi. Am fost în Tunisia, a fost superb. Am fost cu niște prieteni. Când ai copii mai mari, nu ai cum să mergi doar tu cu el în concediu, pentru că se plictisește și atunci trebuie să aibă prieteni. Mi-a fost puțin frică de Tunisia, dar m-am simțit foarte în siguranță. Nu am părăsit de prea multe ori și doar în condiții foarte sigure. A fost foarte ok.”, a declarat Livia Graur, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Livia Graur, optimistă după divorț: ”S-a încheiat un capitol, urmează altul”. Cum se simte prezentatoarea TV / EXCLUSIV

 

Cum reacționează Renata, când mama sa pleacă la evenimente

Renata a atins deja vârsta în care dorește să o însoțească pe mama sa peste tot, urmărind cu mare interes evenimentele mondene la care aceasta participă. Dacă în primă fază, Livia Graur a considerat aceste evenimente destul de nepotrivite pentru vârsta micuței, pe parcurs a realizat că Renata și-ar dori foarte mult să fie în prezența oamenilor pe care îi urmărește pe internet. 

„În ultima vreme, pentru că evenimentele sunt tot mai pline de influenceri și de vloggeri, pe care Renata îi urmărește în deaproape, s-a schimbat puțin. Dacă până acum îi spuneam că aceste evenimente nu sunt pentru vârsta ei, ajung să mă întâlnesc cu oameni pe care ea îi urmărește și îi admiră și atunci sunt multe situații în care mă gândesc că i-ar fi plăcut să fie cu mine. Programul ei, în momentul de față, nu ne permite să o duc la evenimente, pentru că sunt seara, iar dacă sunt dimineața ea este la școală și iar nu avem cum. Ea la 21:30 trebuie să fie în pat, pentru că se trezește la oa 7:00 și trebuie să aibă un program strict. O iau la evenimentele care sunt în weekend.”, ne-a mai spus prezentatoarea. 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Livia Graur EXCLUSIV

În grija cui își lasă Livia Graur copilul

De asemenea, Renata nu stă niciodată singură, când mama sa este ocupată. Dacă înainte, ajutorul prezentatoarei putea fi asigurat de tatăl copilului acesteia, acum aceasta a găsit o altă variantă. 

„Niciodată nu stă singură, când plec. Fie stă cu mama, fie stă cu prietenul ei, colegul ei de bancă. Facem un schimb mereu.”, a dezvăluit Livia Graur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel