Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații ale prezentatoarei TV

Data publicării:
Livia Graur, foto arhiva personală
Descriere foto: Livia Graur, foto arhiva personală

Livia Graur și Răzvan Ștefan Graus au divorțat, după 13 ani de relație, la notar. Cei doi au avut o relație timp de 20 de ani și au împreună o fiică. 

Livia Graur, prezentatoarea știrilor de la Jurnalul Focus, de la Prima TV, a divorțat de soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, după 13 ani de căsnicie. Potrivit vedetei, separarea a vut loc la începutul anului, iar divorțul a fost unul amiabil, la notar. 

Mai mult, cei dot păstrează o relație de prietenie, de dragul fiicei lor, Renata, în vârstă de 9 ani. 

„Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar„, a declarat Livia Graur pentru sursa CanCan.

Au fost împreună timp de 20 de ani

Livia Graur și Răzvan Ștefan Graur s-au cunoscut în liceu, pe vremea când amândoi erau în clasa a 9-a. Au așteptat 7 ani să ajungă în fața altarului și 11 pentru a deveni părinți. 


Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Livia Graur 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Livia Graur a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

Spectacola: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?
Livia Graur: Să devin un om fericit! Nu știam exact cum avea să arate viața mea, nici ce anume îmi doream să fac, însă știam un lucru: că voiam să fiu fericită. Iar Dumnezeu exact asta mi-a dat! Un copil minunat, de care mă bucur zi de zi, un job la care merg cu plăcere, familia care mi-e mereu aproape și prieteni pe care să mă pot baza.

Spectacola: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
Livia Graur: Cu siguranță când i-am pierdut mamei inelele. Pe vremea aceea era moda să porți multe inele, pe toate degetele. Și am plecat într-o tabără. I-am luat mamei, cu acceptul ei, evident, 5 inele de aur. Pe o mână aveam aur, pe cealaltă argint. Pe drum, pentru că nu eram obișnuită cu ele, le-am pus în buzunarul salopetei de blugi cu care eram îmbrăcată. Când am ajuns la destinație, am mers la toaletă. Toate, dar absolut toate inelele s-au dus în canalizarea toaletei turcești și duse au fost! Mama încă îmi amintește de trăsnaia asta!

 

Spectacola: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?
Livia Graur: Am suferit mult când a murit bunicul meu. Și cel mai mare regret a fost că atunci când s-a stins nu am fost alături de el. Familia nu mi-a spus ca era grav bolnav și eu eram plecată în vacanța de vară la o prietenă. Abia când m-am întors m-au anunțat că s-a stins. Mi-aș fi dorit să-l mai vad încă o dată, pentru că l-am iubit enorm.


Spectacola: Care este cea mai mare frică a ta?
Livia Graur: Șobolanii. Sunt îngrozită de ei. Nu pot nici măcar să-mi imaginez unul, că mi se face pielea de găină. 

Spectacola: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
Livia Graur: My way - Frank Sinatra
Toți cunoscuții știu că eu fac întotdeauna ce vreau, cum vreau. Nu e mereu cea mai bună cale sau cea mai fericită, dar alegerile mele sunt…ale mele și mi le asum mereu.


Spectacola: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?
Livia Graur: Fac adesea gafe. Sunt o persoană sinceră și spun mereu ce cred, uneori fără să mă gândesc la consecințe. Unul dintre cele mai penibile momente din viata a fost când am complimentat o cunoscută pentru sarcină, iar ea mi-a răspuns că doar a pus câteva kilograme în plus. Înainte îi spusesem că deși ne-am văzut de curând, nu-mi dădusem seama de sarcină și că trebuia să fie destul de avansată! (râde)

Citește continuarea aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel