Lili Sandu, noi informații despre starea mamei sale, după ce a suferit complicații în urma Covid-19: „Această îmbolnăvire m-a prins cu garda jos”

Data publicării:

Lili Sandu a dezvăluit care este starea de sănătate a mamei sale, după ce a suferit complicații în urma Covid-19.

Lili Sandu trece prin momente grele, după ce mama ei a fost diagnosticată cu poliradiculonevrita acută, cauzată de infecția COVID-19. Mama vedetei nu a mai putut merge și a fost internată în spital, unde s-a pus problema dacă să fie sau nu intubată, afecțiunea fiind una neurologică, riscând astfel să-i afecteze și funcțiile pulmonare. Acum, prezentatoarea TV a dezvăluit care este starea de sănătate a mamei sale. 

Lili Sandu, noi informații despre starea mamei sale, după ce a suferit complicații în urma Covid-19

Lidi Sandu recunoaște că a fost o perioadă foarte grea pentru ea, însă a avut lângă ea oameni care au susținut-o necondiționat. Prezentatoarea TV a mărturisit că îmbolnăvirea mamei sale a luat-o prin surprindere și nici măcar nu știa ce înseamnă diagnosticul care i-a fost pus celei care i-a dat viață. 

„Într-adevăr, a fost o perioadă extrem de grea pentru mine. Am avut marele noroc să am lângă mine niște oameni care m-au susținut și mi-au fost alături cu tot sufletul. Aici mă refer atât la cei doi colegi ai mei, Andrei și Bogdan, cât și la toată echipa de producție. Era mereu pregătită să îmi preia din atribuții în cazul în care aș fi clacat. Slavă Domnului că am fost puternică, așa cum mă știu. Am reușit să echilibrez cât am putut de bine viața profesională cu cea de acasă.

Probabil că nu aș fi ieșit public cu ce se întâmpla cu mama mea, dar această îmbolnăvire a ei m-a prins cu garda jos. Nu am știut ce înseamnă acest diagnostic, ce trebuie să fac sau ce soluții am. Atunci, am făcut cumva un apel la cei care îmi citeau postarea și… bine am făcut! Am primit extrem de multe mesaje de la oameni care mai trecuseră prin această boală. Mi-au recomandat doctori sau, pur și simplu, mi-au împărtășit din experiențele lor”, a declarat Lili Sandu în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum se simte mama lui Lili Sandu acum

Vedeta a mărturisit că mama sa s-a întors acasă, acolo unde a început recuperarea. Lili Sandu speră ca părintele său să se pună cât mai repede pe picioare. 

 „Mama este mai bine. Este acasă cu noi. A început recuperarea, care, din câte mi s-a spus, este de durată. Dar avem speranța și credința că o să fie pe picioarele ei cât de curând”, a spus Lili Sandu, pentru FANATIK.

Lili, dezvăluiri despre mama ei: „Nu m-a criticat niciodată. Este genul acela de om blând”

„Mama nu m-a criticat niciodată. Este genul acela de om blând care, dacă are să-ți spună ceva, o face ca și cum ți-ar da un sfat. Este mândră de mine și mereu a fost cel mai bun suport emoțional pentru mine. Mereu mi-a spus să mă bucur de ce am. Mi-a spus să nu renunț niciodată la principiile mele”, a mai zis Lili Sandu, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Lili Sandu, detalii despre traumele din copilărie. Cum era „iubirea” tatălui ei: „Tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam...”

Lili Sandu, adevărul despre depresia postnatală: „Mi-a fost rușine. Nu voiam să se știe. Am considerat că voi fii stigmatizată”

Magda Pălimariu, victima depresiei postnatale: „Am trecut prin diverse stări destul de greu de gestionat. Nu e ușor deloc…”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience