Lili Sandu, detalii despre traumele din copilărie. Cum era „iubirea” tatălui ei: „Tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam...”

Data publicării:

Lili Sandu s-a confruntat cu momente mai puțin fericite în copilărie. Ce spune artista despre iubirea părinților.

Lili Sandu, actriță și cântăreață, a avut o copilărie foarte grea. Lipsită total de afecțiunea tatălui și cu violențe constante din partea acestuia, artista nu a putut uita niciodată momentele de groază din propria familie, mai ales că până azi aduce vorba despre cumplita situație. 

Vezi și: Lili Sandu, clipe de groază după ce mama sa a paralizat: "Nu există tratament pentru această boală nenorocită”

Lipsa afecțiunii nu a venit doar din partea tatălui, ci și din partea mamei care nu îi spuneau că o iubesc. Ba chiar și la maturitate, propria sa mamă îi spunea să nu îi mai zică fiului ei că îl iubește atât de des, ca nu cumva să se obișnuiască.

Având o viziune mai conservatoarea asupra creșterii copilului, părinții lui Lili Sandu nu au fost pe aceeași undă cu artista, fiind, în concret, mult mai afectuoasă.

„Eu n-am avut parte de lucrul ăsta. Deci mie mi-a lipsit afecțiunea din copilăria mea. Total! Ai mei nu mi-ai zis niciodată „te iubesc'. Fii atent, îi spuneam lui Thomas și îmi spunea mama „Mamă, nu-i mai spune așa des că nu e bine. Copilul nu trebuie să știe.

Doar când doarme să-l pupi și să-i spui te iubesc'. „Dar de ce, mamă?'„Că după aia i se urcă în cap”, a povestit Lili Sandu, în podcastul lui Jorge, notează Viva.

Cu o altă ocazie, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Lili Sandu povestea că mama ei era cea „afectuoasă” dintre părinții ei, astfel că figura maternă încerca să compenseze „răutățile” tatălui ei. Cu toate astea, nu era de ajuns:

„Tatăl meu înțelegea iubirea la un alt nivel, nu era iubirea aia din vorbe, era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el. Era dintr-o familie cu șase frați, doar băieți. Și relația noastră, una peste alta, nu a fost grozavă și tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam așa iubirea aia… Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc. Nu cred că mi-a spus. Aveam așa o invidie. Eram singură la părinți și mama încerca, de câte ori putea, să suplinească, dar e greu. Dacă nu e tata, e mai greu să-i suplinească altcineva locul. Mi-a părut rău că nu am putut să am o discuție cu el, adică lucrurile au rămas neclare cumva.”, notează sursa menționată.

Vezi și: Lili Sandu, adevărul despre depresia postnatală: „Mi-a fost rușine. Nu voiam să se știe. Am considerat că voi fii stigmatizată”

Este clar faptul că Lili Sandu nu urmează exemplul părinților săi când vine vorba de creșterea propriului copil, mai ales dacă se pune problema momentelor caracterizate de afecțiune.

În ceea ce-l privește pe fiul său, vedeta a vorbit cu o altă ocazie despre Thomas, spunând că este destul de timid. Pe lângă acest lucru, îi place la nebunie să-și asculte mama în timp ce cântă.

„E destul de timid de fiecare dată când vine cineva la noi, chiar dacă vin oameni din familie pentru că mami îl mai pune să cânte. Îi zic să mai cânte și el o melodie. El cântă foarte frumos, are o voce foarte frumoasă, și ne cântă tot timpul și îi zic să ne asculte și bunicii. Este ceva de nedescris. Îmi zice că nu vrea. Nu-l forțez, îți dai seama, îl întreb dacă vrea, nu îl oblig. Dar e deliciu. După ce se învață cu musafirii noștri începe să povestească tot felul de chestii de la grădi”, a mai povestit amuzată Lili Sandu, pentru Ego.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel