Magda Pălimariu, victima depresiei postnatale: „Am trecut prin diverse stări destul de greu de gestionat. Nu e ușor deloc…”.

Data publicării:

Magda Pălimariu a vorbit despre depresia natală cu care s-a confruntat după ce a născut. 

Magda Pălimariu este în culmea fericirii, după ce l-a adus pe lume pe băiețelul său. Fosta prezentatoare de la Meteo a rămas însărcinată la 42 de ani, iar acum se bucură din plin de statutul de mămică. Cu toate asta, vedeta recunoaște că a avut parte și de momente mai grele. Mai exact, Magda Pălimariu recunoaște că s-a confruntat cu depresia postnatală.

Magda Pălimariu, victima depresiei postnatale

Vedeta recunoaște că a avut frici, ținând cont că are vârsta de 42 de ani, însă și-a dorit foarte mult acest copil.

„Frici cred că aș fi avut și la 30 de ani, nu doar la 42. Mi-am dorit foarte mult acest copilaș și evident că și teama a fost destul de mare să nu se întâmple ceva.”a declarat Magda Pălimariu, în exclusivitate pentru VIVA!

Întrebată dacă se descurcă în rolul de mamă, vedeta susține că i se potrivește acest statut, mai ales că a iubit dintotdeauna copiii. 

„Cred că mă descurc foarte bine ca mamă și mi se potrivește acest rol, pentru că mereu am iubit mult copiii și am învățat să mă port cu ei, având experiența nepoților, a verișorilor. Am mare grijă să nu mă panichez, să nu mă enervez. Chiar dacă sunt foarte obosită, încerc să am toată răbdarea din lume, pentru că Aksel are nevoie de liniștea și dragostea mea. Cât despre căzături, m-am mai relaxat.”, a mai spus vedeta.

„Am trecut prin diverse stări destul de greu de gestionat”

Magda Pălimariu s-a confruntat și cu depresia postnatală. Vedeta susține că i-a fost foarte greu să gestioneze toate stările. 

„Nu e ușor deloc… Sau poate doar mie mi s-a părut mai greu, mai ales în primele luni de viață, dar am trecut prin diverse stări destul de greu de gestionat.”, a mai spus Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu este de acord cu alăptarea în public

„Alăptarea în public este o alegere personală. Dar, în ceea ce mă privește, am preferat să nu fac acest lucru. Cred că, până la urmă, fiecare procedează așa cum consideră că e mai bine.”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată mai sus. 

Magda Pălimaru consideră că este important să vorbim cu cei mici, chiar dacă ne dau impresia că ei nu ne înțeleg. 

„Cred că este esențial să vorbim foarte mult cu cei mici, chiar dacă ne dau impresia că nu înțeleg nimic. Am fost mirată să-i vorbesc despre anumite lucruri și să văd că pune mânuța pe acel obiect sau să mă surprindă cu anumite gesturi prin care îmi arăta foarte clar că a înțeles despre ce am vorbit. Și sunt sigură că îi și place să vorbesc mult cu el. De altfel, eu îi și cânt și văd că se uită foarte atent la mine. În concluzie, vorbesc cu el ca și cu un egal și este un beneficiu foarte mare pentru copil, din punct de vedere al dezvoltării lui psihologice.”, a mai spus Magda Pălimariu, pentru Viva!

Cum își educă Magda Pălimariu fiul

„Să fie empatic, sincer și atent cu cei din jur, să aibă încredere în el și să devină un adult asumat.”, a mai spus Magda Pălimariu. 

Citește și: Cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu. Vedeta dă cărțile pe față: „Tocmai acestea m-au făcut să fiu un om puternic”

Gândurile care ne îmbolnăvesc. Cerasela Rogen: „Puterea gândului e enormă, dar nu ne dăm seama”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience