Lidia Fecioru, despre cum scăpăm de energiile negative care ne înconjoară: "Procedura durează aproximativ cinci minute"

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit metoda prin care putem scăpa de energiile negative din jur.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului. Pentru acest lucru este nevoie doar de un ou, iar procedura durează aproximativ cinci minute.

Iubirea de sine. 7 efecte uimitoare. Lidia Fecioru: „Trebuie să nu ne pese de gura lumii”

"Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci", a spus Lidia Fecioru.

Semne că partenerul te înșală. Lidia Fecioru: „Gândul e mai perfid decât fapta în sine”

"Eu zic să nu-l spargi, ci să-l arunci așa la gunoi", a completat Mihai Voropchievici.

"Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara.

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice 'dom'le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiie pentru că el este un captator", a adăugat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, leacul care ține bătrânețea la distanță. Care este ingredientul minune pe care oricine îl are în bucătărie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel