Lidia Fecioru, secretul bogăției. Portofelul care atrage banii în viața ta: "Contează foarte mult culoarea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit ce fel de portofel ne poate ajuta să atragem banii în viața noastră.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit legătura pe care o are portofelul nostru cu starea financiară în care ne aflăm. Potrivit Bioenergoterapeutei, culoarea, aspectul și ordinea portofelului pot atrage banii în viața noastră. 


"Contează foarte mult culoarea. Să începem cu acel bileţel, pe care să scriem o rugăciune pe care să o punem în portofel. Am mai arătat noi acea bancnotă pe care o punem în portofel. 

Nu trebuie să păstrăm chitanţe, cărţi de vizită vechi, bonuri. Portofelul este pentru bani. Banului îi place ordinea. Dacă găseşte dezordine, nu îi place. Să nu fie deteriorat sau rupt. Nu ţine un portofel murdar sau tocit. 

Trebuie să fie schimbat. El poate spune foarte multe despre atitudinea despre bogăţie şi despre abundenţă. 

Trebuie învăţată chestia asta ca să eliminăm blocajele. Dacă s-a rupt, trebuie schimbat.

Trebuie să mai punem şi o dorinţă acolo. Să transferăm din energia noastră. Dumnezeu nu ne vrea nici proşti, nici săraci.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cea mai zgârcită zodie. După ea s-a inventat expresia „arici în portofel”

Ce culoare trebuie să aibă portofelul


"Culoarea portofelului este foarte importantă. Portofelul roşu este care denotă abundenţă şi deschidere de a-i primi.  Această culoare atrage bogăţia. Este ideal pentru cei cu energie personală definitivată foc sau metal. 

Albastru este culoarea elementului apă. Aveţi grijă cum interacţionează cu propria voastră energie. Negru este culoarea elementului de apă. Maro este cea mai populară la bărbaţi după negru, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei din foc sau apă. 

Verde reprezintă elementul lemn şi este o alegere excelentă pentru a începe ceva nou. Se potriveşte pentru cei din foc. 
Mulţi ţin portofelul gol. Nu avem numerar. Când nu ţinem numerar, portofelul ala nu va aduce bani. Când câştigăm un bănuţ să-i mulţumim Universului că am primit. 

Să nu luaţi portofele în şah. Azi ai bani, maine nu. Se joacă alba neagra. În portofele albe se strâng bani mulţi.", a mai spus Lidia Fecioru.

Bianca Drăgușanu, TRUCUL Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult ”

 

Lidia Fecioru, zece secrete pentru a atrage banii

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit cele zece secrete pentru atragerea banilor.

"Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. 

Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic.

Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. 

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă. 

Trebuie să avem întotdeauna o cratiță care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. 

Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă. Întotdeauna să avem o rezervă de bani, pentru atragerea succesului financiar. Să nu scoatem niciodată tot din buzunar. Să lăsăm ceva în buzunare. Deci, să nu golim buzunarele.

Pentru atragerea banilor trebuie să avem nişte talismane. Să împăturim nişte bancnote şi le legăm cu nişte aţă roşie şi o legăm de planta banilor. Banii să fie mereu număraţi. Capricornii au chestia asta şi Taurii. Să aibă mereu bani în buzunar. Le place să fie acolo.

Să nu aruncăm banii oriunde. Venim şi îi aruncăm prin casă, prin geantă. Deci, să-i punem la un loc. Şi moneda aia. Să nu uităm că puterea cuvântului este mare. Sunt oameni care spun mereu că nu au bani, deşi au. Ajung la un moment dat să nu aibă. Dacă nu vrei să-i dai omului bani, spune -i că nu poţi să-i dai acum. Nu-i spune că nu ai. 

Să spunem că mă descurc cu ce am. Universul ne ajută şi vin exact de ce sumă ai nevoie. Noi trebuie să evităm să spunem că aştia sunt ultimii noştri bani. Cuvintele sunt ca nişte talismane pe care noi ni le facem. E ca şi cum ne-am blestema singuri. Cuvintele sunt nişte incantaţii. Atragem tot ce este negativ. Dacă spui asta, fii sigur că aceia vor fi ultimii bani. 

Banii sunt necesari şi ne aduc confortul, siguranţa şi libertatea", a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel