Bianca Drăgușanu, TRUCUL Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult ”

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit secretul belșugului și trucul pe care îl folosește de ani de zile și care a ajutat-o să prospere financiar. 

Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este una dintre cele mai bine plătite vedete din România.

Vedeta a muncit mult pentru a-și crea o imagine cu care multe companii își doresc să se asocieze. Blondina spune că astrologia și Feng Shui-ul au fost aliații ei în drumul spre o viață îmbelșugată și spune că aplică cu rigurozitate câteva trucuri pe care le-a învățat cu ani în urmă. 

Un prim pas pentru a-și curăța energiile și pentru a scăpa de energiile negative, spune ea, este să scape de lucrurile care nu îi mai folosesc. Vedeta spune că își vinde hainele pe care nu le mai poartă, făcând astfel loc pentru alte noi, cu o nouă energie. 


Unele dintre ele le mărit cu greu. Fac loc să vină altele noi, că este o energie, dai o energie veche pe o energie nouă. Studiez feng shui-ul și astrologia. Tot timpul să faci loc în viața ta și în dulapul tău energiilor noi", a spus Bianca Drăgușanu, potrivit SpyNews. 

Bianca Drăgușanu are un truc pentru prosperitate

Mai mult, frumoasa blondină spune că aplică de ani de zile o regulă din Feng Shui și crede că aceasta a ajutat-o să atragă banii în viața ei. Ea spune că alege întotdeauna culoarea portofelului potrivită zodiei sale și că evită roșul, pentru că a avut o experiență în care pierdea toți banii pe care îi câștiga. 


„Culoarea portofelului contează foarte mult și trebuie studiată, pentru că în fiecare an se schimbă culoarea portofelului. Acum câțiva ani am avut un portofel roșu, foarte mulți bani, dar cum veneau așa se duceau, pentru că roșu arde. Trebuie o culoare care să ni se potrivească ca și zodie, ca și caracter și senină. Nu o culoare de pământ, dar niciodată roșu", a mai spus vedeta.

 

Vedeta cheltuie mii de euro pe pantofi

 

Recent, Bianca Drăgușanu a completat în  ORACOLUL SPECTACOLA și a dezvăluit care sunt viciile și obiceiurile nesănătoase de care nu poate scăpa. 

„Îmi cumpăr pantofi foarte scumpi, în fiecare săptămână. Nu mă pot abține. Când am dat cu cardul și văd „Tranzacție autorizată” se emană serotonina, hormonul fericirii. Și când deschid coletul mă simt de parcă ar fi Crăciunul. La mine e Crăciunul în fiecare săptămână. 
Îl consider un viciu. Eu port 41 la pantofi și mă folosesc de pretextul acesta ca să imi cumpăr pantofi foarte scumpi, că nu găsesc mărimea mea. Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu ies în cluburi, cumpărăturile sunt singurul meu viciu. Cheltui foarte mulți bani pe pantofi și haine”, a declarat vedeta pentru Spectacola. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel