Motivul pentru care NU trebuie să mai pui miere sau îndulcitori în cafea. Lidia Fecioru, semnal de alarmă: „Ne îmbolnăvește. E interzis!” /VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Lidia Fecioru a dezvăluit cum trebuie să savurăm, de fapt, cafeaua.

Extrem de multe persoane obișnuiesc în ultima vreme să savureze cafeaua cu diferiți îndulcitori, precum ar fi mierea sau cunoscutele pastiluțe pentru diabetici. Mai mult, zahărul alb este de foarte multe ori înlocuit și el de cel brun, din considerentul că această variantă este mult mai sănătoasă. Invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe” de la de la Spectacola, DC News și DC Medical, Lidia Fecioru ne-a dezvăluit care este adevărul cu privire la aceste mituri despre sănătate.

„Toți medicii spun: nu puneți mierea în ceaiul fierbinte, nu îndulciți cafeaua cu miere, pentru că nu are nicio valoare, trendul... problema este că ne îmbolnăvește. Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Că nu mănânc cantitatea pe care aș putea să o mănânc, mănânc mai puțin, asta e cu totul altceva.”, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Te-ar putea interesa și: Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO

„Nu avem voie să consumăm acei îndulcitori. E interzis!”

Mai mult, Lidia Fecioru trage și un semnal de alarmă în rândul persoanelor care obișnuiesc să apeleze la diferiți îndulcitori, pentru cafeaua de dimineața. Acest lucru este strict interzis, dacă nu te confrunți cu diabetul, atrage atenția bioenergoterapeutul, care spune că acest obicei este unul foarte periculos în timp.

„Îndulcitorii sunt interziși atât timp cât nu suntem diabetici sau nu avem o altă boală la care este interzis zahărul, nu avem voie să consumăm acei îndulcitori. E interzis!

Mai bine bei cafeaua amară. Nu o mai îndulci. Las-o așa”, a mai spus  bioenergoterapeutul.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, extrem de afectată de războiul dintre Rusia și Ucraina: „Mă doare sufletul. Nepoata mea luptă în armata ucraineana” / VIDEO

Nu este de acord cu mâncarea vegană

Nu în ultimul rând, un alt obicei alimentar cu care Lidia Fecioru nu este de acord sunt preparatele vegane. Specialista consideră că fiecare om are nevoie de proteină animală, astfel încât trendurile actuale nu sunt deloc unele benefice unui stil de viață sănătos. Mai mult, mâncarea vegană a făcut deja victime printre tineri, atrage atenția Lidia Fecioru.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne-a mai declarat Lidia Fecioru. 

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel