Lidia Fecioru poate vedea viitorul! I-a prezis unui om că va muri și s-a întâmplat: „Mi-a părut rău”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo

Lidia Fecioru a vorbit despre puterea cu care a fost înzestrată.

Pentru cine nu știe încă, Lidia Fecioru a fost înzestrată cu o abilitate destul de rară, aceea de a vedea ce se va întâmpla cu viitorul anumitor persoane. Spunem „anumitor”, pentru că bioenergoterapeutul mărturisește că nu are cum să facă asta în cazul tuturor oamenilor, întrucât adesea nu i se „permite” să intre atât de adânc în viața lor. Mai mult, pentru a putea face acest lucru, Lidia Fecioru spune că este un întreg proces la mijloc și nu este atât de simplu precum cred anumite persoane, care-i cer direct să-i prezică viitorul. 

„Dacă vreau, da (n.r. poate vedea viitorul), sunt oameni la care acest lucru nu poate fi atins. Simplu, nu ai voie, dacă nu ai voie, nu te bagi acolo. Este informație ascunsă, nu ai cum.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

„Ai voie să le spui ce vezi?”, a întrebat-o Teo Trandafir.

„Ei vin și spun „Vreau să spuneți ceva despre mine”, eu râd și spun „ceva”. Eu am un buton cumva? Ca să înțelegeți, a spune ceva despre cineva înseamnă să mă bag în karma lui. Știți câte obstacole am eu pentru a intra în karma cuiva și să spun despre soartă? Ce sunt eu? Eu nu ghicesc în stele.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Cum a vindecat-o Lidia Fecioru pe Teo Trandafir: „A fost ceva îngrozitor”. Bolile pe care le poate trata

„Nu am acces la câmpul vizual, ci la informații”

Mai mult, Teo Trandafir a fost curioasă să afle cum vin aceste informații către Lidia Fecioru, care a spus faptul că la început i-a fost extrem de dificil să facă față cumulului de noutăți și gânduri care îi apăreau constant în cap. Cu timpul, aceasta spune că a învățat să filtreze informațiile și să trăiască cu ele. 

„Am fost în emisiune la Denise Rifai și îmi spune „sunteți ghicitoare?” și eu îi zic „Te rog, nu mai folosi cuvântul acesta, pentru că e învechit, acum se spune zână bună”, a spus Lidia Fecioru.

„E o întrebare foarte bună, sunt oameni care-și imaginează despre tine asta. Deci tu reușești să te protejezi împotriva unor informații care te-ar putea afecta?”, a întrebat-o Teo Trandafir pe invitata sa.

„Corect. De foarte multe ori, nu am acces la câmpul vizual, ci la informații, care vin exact cum auzi tu în cască, eu aud în interiorul creierului, e complicat, m-am învățat cu ele, nu mă mai deranjează când aud ceva. Creierul meu a învățat să se filtreze, mult am lucrat până n-am mai perceput cele mai fine informații.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, radicală împotriva postului: „O anemiere în masă”. În ce constă, de fapt, credința / VIDEO

I-a prezis unui om că va muri

Lidia Fecioru poate prezice și moartea anumitor persoane, iar aceasta spune că  i-a spus la un moment dat unui bărbat că-și va pierde viața, lucru care s-a și întâmplat în final. După această experiență, aceasta mărturisește că a regretat extrem de mult ceea ce a făcut. 

„O singură dată i-am spus unui om că o să moară și mi-a părut rău, a murit.”, a mai spus Lidia Fecioru.

VEZI și: Motivul pentru care NU trebuie să mai pui miere sau îndulcitori în cafea. Lidia Fecioru, semnal de alarmă: „Ne îmbolnăvește. E interzis!” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel