Cum a vindecat-o Lidia Fecioru pe Teo Trandafir: „A fost ceva îngrozitor”. Bolile pe care le poate trata

Data publicării:
Lidia Fecioru, Teo Trandafir/ captură video Youtube
Descriere foto: Lidia Fecioru, Teo Trandafir/ captură video Youtube

 Lidia Fecioru a dezvăluit cum poate ajuta bioenergia în vindecarea diferitelor boli.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul celui mai nou podcast realizat de Teo Trandafir, unde a dezvăluit mai multe informații atât din viața personală, cât și din cea profesională. Astfel, una dintre întrebările pe care celebra prezentatoare TV i le-a adresat bioenergoterapeutului a fost despre capacitatea sa de a vindeca diferite boli. La rândul său, vedeta de la Kanal D a dezvăluit ce leac a primit din partea specialistei într-un moment de criză. 

„Aveam eu o criză de bilă, Doamne ferește, ceva îngrozitor, unde era să mă duc?  Și zic „Lidia, am probleme”, m-a luat la ea acasă, am stat mult și mi-a dat să țin în cavitate niște uleiuri pe care nu trebuia să le înghiți. Ce boli pot fi tratate cu ajutorul bioenergiei?”, a întrebat-o Teo Trandafir pe Lidia Fecioru.

„Oamenii vin și pentru un control preventiv, vin și din curiozitate, vin și revin cei care au fost acum 20, 30 de ani. Multe pot fi tratate, altele nu. Sunt boli pe care le putem trata și vindeca, dar asta ține și de pacient, de modul lui de viață. De 10 ani încoace combin totul cu un pic de psihoterapie, pentru că e foarte importantă, au crescut foarte mult depresiile și tot felul de stări de bullying și tot ce vrei. Este strigător la cer, am o prietenă psihiatru și ea lucrează la stat și îi spun să-și facă un program la un cabinet privat, pentru că eu nu pot trimite oamenii acolo. Știu că muncește mult, pentru că depresiile sunt enorme.”, a răspuns ea.

Citește și: Lidia Fecioru, radicală împotriva postului: „O anemiere în masă”. În ce constă, de fapt, credința / VIDEO 

Lidia Fecioru, despre depresie

Mai mult, Lidia Fecioru a vorbit și despre boala secolului, depresia, care afectează din ce în ce mai multe persoane. Cu toate acestea, specialista spune că există vindecare, însă totul depinde de implicarea fiecărui pacient în parte și de dorința de a urma tratamentele oferite de specialiști, care pot fi de la cele mai ușoare, până la cele mai dificile.

„Eu îi ajut, dar trebuie să ia și tratament medicamentos. Cine a făcut o dată, riscă să mai facă sau are un fond depresiv, alții iau tratament toată viața lor. Este nevoie și de acea susținere a sistemului nervos cu ajutorul medicamentelor. Oamenii se tem de medicamente pentru depresii, pentru că nu vor să fie legume. Este una să ai depresie în care nu te ridici din pat. Un tratament pentru depresie este cam de 2-3 ani, nu de o lună de zile.”, a mai spus Lidia Fecioru.

VEZI și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”

Există posibilitatea dependenței de tratament? 

Una dintre curiozitățile lui Teo Trandafir a fost aceea de a afla dacă cei care iau medicamente din cauza depresiei pot dezvolta o dependență în acest sens, iar răspunsul Lidiei Fecioru a venit numaidecât.

„Asta depinde de psihiatru, el începe să-i dea medicamente mai slăbuțe și atunci îi dă un tratament foarte finuț și nu are nicio problemă.”, a completat Lidia Fecioru.

Citește și: Motivul pentru care NU trebuie să mai pui miere sau îndulcitori în cafea. Lidia Fecioru, semnal de alarmă: „Ne îmbolnăvește. E interzis!” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel