Lidia Fecioru, motivul incredibil al divorțului: „Atunci mi-am dat seama că nu mă mai iubește deloc”. Dieta prin care a slăbit 30 de kilograme

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Lidia Fecioru este o persoană extrem de discretă, când vine vorba de viața personală, însă într-unul dintre rarele interviuri pe care aceasta le-a acordat, a vorbit și despre una dintre cauzele ce a dus la divorțul de fostul soț.

Lidia Fecioru a intrat în atenția publicului cu mulți ani în urmă, oferind extrem de multe leacuri și învățături pentru oamenii aflați în impas, pentru cei care suferă de diferite boli, dar și sfaturi practice demne de urmat în viața de zi cu zi. Este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România, iar pe plan profesional totul pare că îi merge din plin. Pe plan personal însă, specialista nu a fost atât de norocoasă. Cu toate că a trecut prin trei mariaje nefericite, care s-au încheiat cu divorțuri, aceasta spune că nu regretă nimic și că fiecare experiență a fost o lecție de viață. 

„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții. Am avut foarte mult de luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu trebuie să trăiesc pentru alții și nici să nu-mi pese ce spun alții. Se spune că pe invidios nu trebuie să fii supărat pentru că invidiosul, doar pentru că te invidiază știe că ești mai bun ca el”, spune Lidia Fecioru conform a1.

Te-ar putea interesa și: Uleiul de coriandru, leac pentru mai multe afecțiuni. Lidia Fecioru: „E foarte bun antiviral, antistafilococic”

Motivul unuia dintre divorțuri

Unul dintre motivele unuia dintre divorțuri a fost reprezentat chiar de kilogramele în plus pe care Lidia Fecioru le avea la vremea aceea. Jignirile primite in partea partenerului au motivat-o să scape rapid de surplus, după care aceasta i-a spus fostului soț că vrea să încheie căsnicia cu el.

„Soțul meu a zis că arăt ca o vacă, deși nu arătam. Eu când mă îngraș, mă îngraș proporțional și când slăbesc, slăbesc la fel. Am slăbit 30 de kilograme și a zis: Acum, da. Am mers la el și i-am spus:  acum nu mai vreau eu să trăiesc cu tine. Și el mi-a răspuns: Dar eu nu am nevastă de lăsat. Tu nu înțelegi: eu te alung”, a povestit Lidia Fecioru conform sursei citate anterior.

VEZI și: Ceaiul care curăţă vasele de sânge şi creşte imunitatea. Lidia Fecioru: „Este foarte bun. Se bea cel mult două căni pe zi”

A slăbit 30 de kilograme

Vedeta și-a pus toată ambiția în joc și a reușit să slăbească spectaculos, ajungând într-un timp relativ scurt la 60 de kilograme. Aceasta a urmat o dietă destul de strictă, unde a renunțat la produsele făinoase, la fructe, dar și la dulciurile de toate felurile.

„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat.

Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr.”, a mai spus ea.

Citește și: Ceaiul care îţi linişteşte sistemul nervos. Lidia Fecioru: "Se bea două săptămâni şi se face pauză o lună"

De ce nu vrea să-și mai refacă viața

Întrebată dacă și-ar mai dori să-și refacă viața, aceasta neagă orice posibilitate. Lidia Fecioru spune că nu ar mai avea răbdarea necesară pentru o nouă poveste de dragoste, iar tot ce e mai important în prezent sunt copii săi. În plus, aceasta spune că nu are niciodată casa goală, întrucât familia, vizibil numeroasă, vine constant în vizită, iar acest lucru acoperă orice gol reprezentat de partea masculină.

„Nu mai am răbdare. Am puțin timp pe care aș vrea să-l folosesc pentru mine personal și îmi iubesc prea mult copiii ca să mai încapă cineva. Dacă nu am neamuri de la Chișinău, am de la Sibiu, dacă nu de la Cluj. Și uite așa, încontinuu. Și acum am pe cineva la mine acasă. Trebuie să ajutăm oamenii”, a mai declarat Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel