Ceaiul care curăţă vasele de sânge şi creşte imunitatea. Lidia Fecioru: „Este foarte bun. Se bea cel mult două căni pe zi”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac extrem de bun pentru sănătate.

Lidia Fecioru a oferit un nou leac, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3. Este vorba despre ceaiul care curăță vasele de sânge și îmbunătățește întreaga circulație și care pate fi consumat zilnic, timp de trei luni.

"Există un ceai foarte bun, se numește Rooibos, este din Africa de Sud, dar se găsește și la noi la plafar. El este foarte bun pentru tot ce înseamnă diluarea sângelui și desfundarea vaselor sanguine, adică curățarea venelor. 

Se prepară ca și un ceai negru. Ceaiul rooibos are o culoare roz, gust bun şi îl putem îmbunătăți, îi putem adăuga un pic de lapte sau miere sau zahăr. Se bea cel mult două căni pe zi, cam o perioadă de trei luni de zile. El curăță vasele de sânge și îmbunătățește bine circulația periferică, adică nu există riscul de a se ridica tensiunea. 

Ceaiul rooibos se găseşte la plafar, sub formă de niște frunzulițe roșii și crește imunitatea foarte bine. În plus, are o cantitate foarte mare de vitamina C", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru insomnie: "Vorbim de o băutură miraculoasă”. Cele două ingrediente simple de care ai nevoie

Ceaiul care îţi linişteşte sistemul nervos

În altă ediție a emisiunii Adevăruri ascunse, specialista dezvăluia care este ceaiul ce are capacitatea de a liniști sistemul nervos. Are un gust delicios, promite Lidia Fecioru, iar beneficiile pentru sănătate sunt incontestabile. 

"Pentru că suntem sunt într-o perioadă când se stă foarte mult la calculator, se lucrează intens, există un ceai foarte bun care ne-ar ajuta să ne odihnim și care e foarte liniștitor pentru sistemul nostru nervos. Se pune câte o lingură de plante, una de sunătoare, una de melisă (roiniţă - n.r.) și una de valeriană. Putem pune câte 10 linguri din fiecare şi amestecăm într-un săculeţ sau într-un borcan.

Punem câte o lingură de plante la un pahar de apă fierbinte. Îl acoperim 10 minute, după care îl strecurăm și bem jumătate de pahar, să spunem pe la ora 19:00 și înainte de a mânca ceva, apoi, cealaltă jumătate când ne ducem la somn și ne ajută foarte mult. Se face această cură timp de două săptămâni, după care o lună de zile se face pauză și după aceea se bea din nou două săptămâni. În plus, are un gust foarte bun, este parfumat și sănătos", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

VEZI și: Lidia Fecioru, despre etapele prin care trec toate relațiile de cuplu: "Putem fi îndrăgostiți și 10 ani de partenerul nostru"

Băutura care te scapă de insomnie și crește imunitatea

Știm că morcovul este extrem de sănătos și conține foarte multe vitamine, dar ai fi surprins să afli că și frunzele sale au extrem de multe beneficii pentru sănătate. Acestea trebuie uscate și preparate sub forma unui ceai, iar acesta poate fi leacu tău prin care poți scăpa de insomnie.

„Frunza de morcov e excepțională pentru cei care suferă de insomnii, are foarte mult seleniu, ceea ce înseamnă că mărește imunitatea, scăzând riscul aparițiilor bolilor oncologice. 

Se poate bea de două-trei ori pe zi sau se poate bea numai seara, înainte de culcare. 

Din frunzele de morcov se face ceai normal. Dar uscăm frunzele când sunt verzi, nu le luăm pe cele uscate de pe câmp. 

Le rupem când sunt verzi, le uscăm și le mărunțim, apoi le păstrăm într-un borcan de sticlă și facem ceai din frunze de morcov. E foarte bun. În plus, putem adăuga miere după gust. 

Mai mult, e foarte important, că se poate da inclusiv copiilor. Ceaiul de morcov tratează foarte bine tot ce înseamnă la copii probleme gastrointestinale, mai ales la sugari, când au probleme cu burtica, cu gazele", a mai spus bioenergoterapeutul.

Citește și: Obiectul pe care NU trebuie să-l lași niciodată noaptea pe masa din bucătărie. Lidia Fecioru: Atrage ghinion!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel