Lidia Fecioru, leac pentru vitiligo, petele albe de pe piele: „O rețetă care este foarte interesantă”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube

Lidia Fecioru a dezvăluit soluția cu ajutorul căreia poți atenua puțin petele albe de pe piele, în cazul în care te confrunți cu vitiligo.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3, unde a dezvăluit o rețetă excelentă care le poate fi de folos persoanelor care se confruntă cu vitiligo, petele albe de pe piele. Chiar dacă această problemă nu are un tratament care să promită dispariția lor completă, Lidia Fecioru spune că există totuși o soluție care mai poate atenua acele urme, care pot părea inestetice pentru multe persoane care se regăsesc în această categorie.

„Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte interesantă. Luăm două nuci uscate și le punem pe jar, le lăsăm să ardă până se fac ca un cărbune. După aceea, le lăsăm să se răcească și le zdrobim până se fac pulbere.  

Peste această pulbere adăugăm câteva picături de ulei de măsline și amestecăm până obținem un amestec asemănător cu o cremă subțire. 

Folosim acest amestec pentru a ne unge pe zonele de piele care ne deranjează", astfel îndrumă Lidia Fecioru persoanele care suferă de vitiligo.

Te-ar putea interesa și: Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO

Este interzis să bei cafeaua cu miere

Invitată recent în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola și DC News, Lidia Fecioru ne-a vorbit despre unul dintre obiceiurile pe care mulți români le au dimineața, dar care nu are deloc beneficii pentru sănătate. Este vorba despre îndulcirea cafelei cu miere, zahăr brun sau îndulcitori, lucru strict interzis, dacă nu au anumite probleme de sănătate, spune Lidia Fecioru.

„Toți medicii spun: nu puneți mierea în ceaiul fierbinte, nu îndulciți cafeaua cu miere, pentru că nu are nicio valoare, trendul... problema este că ne îmbolnăvește. Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Că nu mănânc cantitatea pe care aș putea să o mănânc, mănânc mai puțin, asta e cu totul altceva.”, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

Nu susține stilul de viață vegan

Lidia Fecioru nu susține nici stilul de viață vegan, întrucât în acest mod multe persoane nu știu să își ia principalii nutrienți de care au nevoie, motiv pentru care ajung în scurt timp să aibă parte de probleme de sănătate serioase. 

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne-a mai declarat Lidia Fecioru. 

VEZI și: Secretul unei vieți fericite. Cum reușește Lidia Fecioru să aibă zilnic o energie bună / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel