Lidia Fecioru, LEAC împotriva îmbătrânirii: „Face minuni în corpul nostru”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară ceaiul de levănțică, despre care spune că este extrem de eficient împotriva îmbătrânirii. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", de pe Antena 3, unde a dezvăluit rețeta pentru ceaiul de levănțică. Bioenergoterapeutul spune că această băutură poate aduce beneficii uriașe pentru sănătate, fiind un adevărat remediu împotriva îmbătrânirii.

„Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Un ceai cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.


Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale. Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii”,  a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea de la Antena 3. 

 

Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui


"Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui.


Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 250g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adaugăm şi stafidele. 

Fierbem 5-6 minute, la fic mic. Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat. Se bea dimineaţa. 

Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului.

Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

„Mă ia groaza”. Lidia Fecioru, previziuni sumbre despre 2022. Cum va fi afectată România: Haos economic și energetic

Lidia Fecioru, SFAT despre cum şi când bem apă: "Aşa se activează organele interne"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel