Lidia Fecioru, leacul care crește imunitatea. Se consumă pe stomacul gol

Data publicării:
Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac foarte bun pentru creșterea imunității, care trebuie consumat neapărat pe stomacul gol, dimineața.

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", de pe Antena 3, unde a dezvăluit un nou leac pentru sănătate. De data aceasta, bioenergoterapeutul a propus o poțiune pentru creșterea imunității, care, mai spune ea, nu poate fi consumată de persoanele care au probleme cu glicemia.

"Azi am găsit un leac foarte bun, pentru cei care pot să bea, pentru că cei care au probleme cu glicemia nu au cum să bea această apă de miere. Metoda e foarte bună și se spună că pa aceasta cu miere este egală cu plasma. Ne întărește imunitatea.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii.

Care sunt ingredientele pentru apa de miere

Leacul propus de Lidia Fecioru este unul extrem de simplu, care poate fi realizat în mai puțin de două minute. Acesta trebuie preparat de seara, explică ea, însă, dacă nu ai suficient timp, se poate face dimineața, înainte să iei micul dejun.

"Ai nevoie de o linguriță de miere la un pahar cu apă rece, nu caldă. Se amestecă bine și se bea pe stomacul gol. Este bine să o facem de seara și să o bem dimineața. În primul rând, este un produs care ne va scoate mai repede cu urina afară, ne va face un fel de curățare a rinichilor, ne crește imunitatea, ne stabilizează toate mineralele în corp. Se mai poate face și pentru cei care nu au probleme cu stomacul, pentru că sunt unii care au gastrite, ulcer și nu pot bea, se bea simplă. Dar pentru cei care pot bea cu suc de lămâie se pune și o lingură de suc de lămâie sau oțet, în acea combinație.", a continuat aceasta.

Beneficiile pe care o aduce apa de miere în organismul nostru

"E nemaipomenită ea ca substanță, ca consistență este egală cu plasma. E foarte ușor de făcut și bună la gust. E bine să nu o punem în apa caldă, să fie apa rece. Dacă o preparăm direct dimineața, nu este problemă, dar se spune că e mai bine să stea puțin timp la frigider.", a explicat Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru curățarea colonului. Care este planta minune

Leac pentru durerile articulare. Lidia Fecioru: „Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel