Lidia Fecioru, leac pentru curățarea colonului. Care este planta minune

Data actualizării: | Data publicării:
Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui. Lidia Fecioru. Captură video Antena 3.
Descriere foto: Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui. Lidia Fecioru. Captură video Antena 3.

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac foarte bun pentru detoxifierea colonului.

Lidia Fecioru a dezvăluit o rețetă naturistă de ceai pentru curățarea colonului, dar și pentru tratarea oaselor și a mușchilor. Planta recomandată de bioenergoterapeut este dafinul, care are extrem de multe beneficii asupra organismului, dar și asupra mai multor probleme de sănătate, potrivit spynews

Ingrediente:

  • 5 grame de frunze de dafin mărunțite și uscate
  • 300 ml de apă

Mod de preparare:

Într-un ibric puneți foile de dafin și turnați 300 ml de apă și lăsași să fiarbă la foc mic timp de 10 minute. Turnați ceaiul într-un termos și lăsați patru ore să stea învelit în ceva. Beți câte o lingură la un interval de timp, astfel încât să consumați cantitatea într-o zi.

Puteți să vă programați o înghițitură din oră în oră. Faceți acest lucru trei zile la rând, după care luați o pauză de o săptămână și repetați încă o dată. Ceaiul ajută și pentru cei care au paraziți.

Ce beneficii are ceaiul de dafin

De asemenea, Lidia Fecioru a explicat care sunt și celelalte beneficii, pentru care merită să bem acest ceai minune.

''Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin” a declarat Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Leac pentru durerile articulare

Lidia Fecioru a mai dezvăluit cum se prepară și un leac pe bază de flori de liliac, despre care spune că este extrem de eficient împotriva durerilor articulare.

"Să învăţăm să facem aceste picături care se pot bea şi soluţia pe care o putem folosi pentru frecţie. Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite.

Se iau florile de liliac şi se pun într-o sticlă de 500 ml. Nu bătătorim florile, doar umplem sticla. Turnăm alcool de 40 de grade peste. 

Lăsăm la întuneric să stea 7-10 zile. După care bem câte 15-30 de picături înainte de masă, de 3 ori pe zi, timp de trei luni. 

Pentru frecţie. Punem un pahar şi jumătate de flori de liliac şi jumătate de litru de alcool. Se pune 7-10 zile la întuneric, iar apoi ne putem face frecţie cu el", a spus Lidia Fecioru, astăzi, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel