Leac pentru durerile articulare. Lidia Fecioru: „Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite”

Captură video Antena 3
Descriere foto: Captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară un leac pe bază de flori de liliac, despre care spune că este extrem de eficient împotriva durerilor articulare.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", de pe Antena 3, unde a dezvăluit leacul pentru durerile articulare.

"Să învăţăm să facem aceste picături care se pot bea şi soluţia pe care o putem folosi pentru frecţie. Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite.

Se iau florile de liliac şi se pun într-o sticlă de 500 ml. Nu bătătorim florile, doar umplem sticla. Turnăm alcool de 40 de grade peste. 

Lăsăm la întuneric să stea 7-10 zile. După care bem câte 15-30 de picături înainte de masă, de 3 ori pe zi, timp de trei luni. 

Pentru frecţie. Punem un pahar şi jumătate de flori de liliac şi jumătate de litru de alcool. Se pune 7-10 zile la întuneric, iar apoi ne putem face frecţie cu el", a spus Lidia Fecioru, astăzi, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru, LEAC împotriva îmbătrânirii: „Face minuni în corpul nostru”

Cu o altă ocazie, Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", de pe Antena 3,  rețeta pentru ceaiul de levănțică. Bioenergoterapeutul spune că această băutură poate aduce beneficii uriașe pentru sănătate, fiind un adevărat remediu împotriva îmbătrânirii.

„Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Un ceai cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.


Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale. Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii”,  a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea de la Antena 3. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 mai 2022, 09:07 | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience