Lidia Buble, de nerecunoscut. S-a tuns scurt și și-a schimbat complet look-ul, după eliminarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble a renunțat la pletele lungi.

Lidia Buble a postat pe Instagram o imagine în care apare total schimbată. Din imagine, vedeta pare că  a revenit la culoarea de păr care a consacrat-o, blond, și că a renunțat la părul lung.

 

VEZI ȘI: Lidia Fecioru, adevărul despre boala Lidiei Buble: „Are o temere interioară”. Cum scăpăm de fobii

Deși fanii s-au gândit că vedeta este iar blondă, se pare că imaginea postată este una mai veche. Însă o schimbare este în look-ul artistei. Ea a renunțat, ce-i drept, la părul lung, mizând pe o frizură de tip bob și breton. 

 

VEZI ȘI: Câți bani a luat Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Artista a rezistat o lună în junglă

În urmă cu câteva luni, artista se mândrea cu faptul că a revenit la culoarea ei de păr naturală. Într-un interviu pentru Spectacola, ea spunea că se simțea extraordinar cu look-ul natural.


„Asta este Lidia din născare, ca să zic așa, e culoarea mea naturală. Mi-a fost dor și a fost  necesar să revin la ea și nu îmi pare rău. În opinia mea, sunt cea mai bună variantă a mea de până acum. Eu sunt adepta naturalului, în general, tot ce este natural este frumos.

Eu sunt o persoană foarte cameleonică și ador schimbările de look, indiferent despre ce vorbim aici, atât despre păr, cât și despre makeup, stil vestimentar. Cred că am fost blondă, cu șuvițe, balayage, toate cele, vreo 14 ani, cam așa. M-am tot jucat cu blondul, cu nuanțele de blond și îmi era dor, nu am mai fost de foarte mulți ani nuanța naturală”, a declarat Lidia Buble pentru Spectacola.

 

Cum a reacționat când s-a văzut în oglindă cu noua culoare de păr

Artista spune că schimbarea culorii părului a fost o reîntoarcere la ea și că a avut senzația că se vede pe ea în copilărie, în momentul în care s-a privit în oglindă. 

„Am văzut-o pe copila Lidia și m-am bucurat mult să o revăd. Mi-a fost dor de ea. E bine, îmi place foarte mult și mă bucur că și oamenii de acasă au primit schimbarea asta cu brațele deschise, ba cred că le place mai mult decât varianta blondă, ceea ce nu poate decât să mă bucur foarte tare”, a mai declarat cântăreața. 

 

Schimbarea exteriorului a schimbat-o și la interior

„Îmi place să cred că mă maturizat și am evoluat frumos, natural și firesc. Cu siguranță a fost o schimbare și în interiorul meu, dar în bine.  

Mă simt, nu neapărat mai matură, pentru că matură am fost întotdeauna, mă simt mai echilibrată, mai așezată”, a spus ea.  


Ce părere are despre operațiile estetice: „Sunt deseori criticată pentru nasul meu”


Întrebată ce părere are despre operațiile estetice și dacă s-a gândit vreodată să apeleze la bisturiu, artista a răspuns: 

„Nu am nimic împotrivă nici cu operațiile estetice, dacă  ajută anumite persoane să se simtă mai bine sau le dă mai multă încredere. Anul acesta împlinesc frumoasa vârstă de 29 de ani, o spun și parcă tot nu îmi vine să cred. 

Niciodată să nu spui niciodată, nu știi ce se poate întâmpla. Operații în sine, să schimb ceva la mine, nu aș face, chiar dacă sunt deseori criticată pentru nasul meu, pentru că este un nas cu personalitate și da, nu este unul mic,  am niște trăsături mai aspre probabil, 
dar eu mă simt foarte bine așa, poate dacă mai apar câte un rid de la bătrânețe, să îl ajut puțin, probabil, dar în momentul de față mă simt foarte bine așa cum sunt”, ne-a mărturisit artista. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel