Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare. Cântăreața trebuie să presteze muncă în folosul comunității

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Buble, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble, Instagram

Lidia Buble a primit sentința finală, în dosarul de dare de mită.

Lidia Buble a primit sentința finală, în cadrul dosarului în care a fost acuzată de dare de mită, la începutul anului trecut. Așadar, Tribunalul din București a condamnat-o pe solistă la un an de închisoare, cu suspendare. Sentința a venit astăzi, 17 noiembrie, iar artista nu este singura cercetată în acest dosar, notează Fanatik.

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Lidia Buble a ajuns în atenția autorităților în anul 2021, când a fost acuzată de dare de mită. Concret, la începutul anului trecut, solista a fost oprită în trafic de polițiști, care au depistat faptul că aceasta nu avea scrisă declarația pe propria răspundere, care era necesară la acea vreme, din cauza restricțiilor impuse de COVID-19. Așadar, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest și pentru a fi iertată de lipsa actelor, polițiștii i-ar fi cerut cântăreței o sumă de bani. Pentru că Lidia Buble nu avea însă bani la ea în momentul acela, polițiștii ar fi însoțit-o pe artistă până la un bancomat, de unde a retras suma de 900 de lei. Anchetatorii au aflat întreaga poveste în momentul în care artista și-a sunat un prieten, un presupus interlop, pentru a-i cere un sfat. Ce nu știa însă Lidia Buble era faptul că bărbatul se afla în urmărire, fiind ascultat permanent de DIICOT.

VEZI și: Lidia Buble a izbucnit în lacrimi. Artista este distrusă de durere: "Urla! Am simțit că mor"

Ce trebuie să facă artista în acest timp

Potrivit sursei citate anterior, pe timpul condamnării, Lidia Buble trebuie să îndeplinească o serie mai mare de obligații. În primul rând, aceasta trebuie să se prezinte ori de câte ori este chemată la secția de poliție. Mai mult, în perioada de supraveghere, Lidia Buble trebuie să comunice organelor statului dacă se mută din locuința actuală sau dacă pleacă undeva mai mult de cinci zile. Cântăreața trebuie, de asemenea, să presteze și muncă în folosul comunității, care nu este plătită. 

Dacă artista încalcă orice fel de înțelegere sau dacă mai comite altă infracțiune, pedeapsa se poate transforma în închisoare cu executare. 

Citește și: Lidia Fecioru, adevărul despre boala Lidiei Buble: „Are o temere interioară”. Cum scăpăm de fobii

Recent, artista a fost implicată într-un accident rutier

Se pare că necazurile se țin lanț de Lidia Buble, întrucât aceasta a fost implicată recent într-un accident rutier, în Capitală.

Solista se afla la volanul bolidului său, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, când nu s-ar fi asigurat și ar fi intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat. În urma primelor cercetări și în urma verificării amândurora șoferi cu alcooltest, se pare că niciunul dintre șoferi nu au consumat alcool, însă artista a fost cea amendată, potrivit Antena3.

Aceasta a fost și atunci taxată atât pentru producerea impactului, cât și pentru faptul că nu avea o asigurare RCA valabilă, potrivit sursei menționate anterior. 

VEZI și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista are probleme din cauza acestei afecțiuni



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel