Lidia Buble a izbucnit în lacrimi. Artista este distrusă de durere: "Urla! Am simțit că mor"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Buble, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble, instagram

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Artista este devastată de durere. 

Lidia Buble este devastată de durere, după ce câinele său, Bubbly, s-a stins din viață, în urmă cu două săptămâni. Anunțul trist a fost făcut chiar de artistă pe rețelele de socializare. Aceasta a mărturisit că este în stare de șoc și nu-i vine să creadă că și-a pierdut cel mai bun prieten. Mai mult decât atât, Lidia Buble a precizat că nu știe cum să trăiească fără animăluțul său. 

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi

În urmă cu câteva ore, Lidia Buble și-a adunat toate puterile și a povestit ce s-a întâmplat cu cățelușul său. 

"Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmuletul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totodeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el.", a transmis Lidia Buble, pe pagina persoanlă de Instagram.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat animăluțul de companie al Lidiei Buble

Artista a povestit, cu lacrimi în ochi, că patrupedul a avut două probleme de sănătate, pancreatită și o afecțiune la rinichi. Cu toate astea, Bubbly s-a stins din viață din cauza unei malformații grave la inimă. 

"Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatita și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni. Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. În urma cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze, de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător.", a mai spus artista.

Lidia Buble: „Se transformase într-o legumă”

"L-am trimis de urgență la doctor cu un prieten. Când m-am dus să îl iau, doctorii mi-au zis că este deschidratat, că nu au putut să îi ia sânge, i-au făcut câteva perfuzii să îl pună pe picioare. Mi-au zis să revin următoarea zi să vadă dacă se poate lua sânge. Asta s-a și întâmplat, iar analizele au ieșit bine. Mi l-au dat acasă. Mi se părea că se simtre din ce în ce mai rău. Se transformnase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce."

Lidia Buble a recunoscut că moartea prietenului său patruped a lăsat un gol imens în sufletul ei și nu-și poate reveni după această pierdere. 

"În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă...", a mai dezvăluit vedeta, pe rețelele sociale.

Boala de care suferă Lidia Buble

Chiar dacă solista  a fost plecată recent în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, aceasta se confrunta, în același timp, cu o mare fobie: frica de întuneric. În timp ce în propria locuință cântăreața declara că nu poate dormi decât 2-3 ore pe noapte, din cauza acestei frici, în jungla dominicană artista a fost nevoită să doarmă sub cerul liber, unde insectele și reptilele erau la orice pas.

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”, a dezvăluit Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel