Lidia Buble, declarații explozive, chiar înainte ca Răzvan Simion să o ceară de soție pe Daliana Răducan: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Buble și Răzvan Simion/ instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble și Răzvan Simion/ instagram/ colaj foto

Lidia Buble a făcut marturisiri neașteptate, cu puțin înainte ca Răzvan Simion să o ceară de soție pe Daliana Răducan.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși se bucură de un mare succes pe plan profesional, pe plan sentimental lucrurile nu au stat tocmai roz. Cea mai lungă relație a avut-o cu Răzvan Simion și a recunoscu că a fost bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. 

Lidia Buble, mai sinceră ca niciodată

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după 5 ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă au rămas prieteni.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred. N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac”, a dezvăluit Lidia Buble.

Artista a recunoscut că a învîțat foarte multe lucruri în relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion.

 „Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”, a mai adăugat vedeta.

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan

Îndrăgitul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Daliana Răducan, întregul moment fiind imortalizat printr-un videoclip emoționant, postat pe rețelele de socializare. Mai mult, colegul de platou a lui Dani Oțil a scris și câteva rânduri, cu privire la relația pe care o are cu logodnica sa în prezent.

„ În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari.

Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

«Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»”, a transmis Răzvan Simion pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Povestea cutremurătoare a bărbatului ajuns celebru, după ce pielea sa a devenit albastră. Boala care l-a transformat într-un „avatar”  https://www.spectacola.ro/povestea-cutremuratoare-a-barbatului-ajuns-celebru-dupa-ce-pielea-sa-a-devenit-albastra-boala-care-l-a-transformat-intr-un-avatar_25772.htmlGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel