Lidia Buble, mărturisiri cutremurătoare: „Eu știam că mi-am omorât sora. Nu mai respira, doctorii nu i-au dat nicio șansă”

Data publicării:

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a povestit una dintre cele mai traumatizante experiențe din viața sa. 

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 frați. Artista a povestit în repetate rânduri cum copilăria sa a fost presărată de diferite greutăți, din cauza posibilităților materiale reduse ale părinților săi, care se chinuiau din greu să le ofere micuților tot ce aveau nevoie, pentru un trai cât mai complet. Totuși, copilăria alături de atât de mulți frați a adus și amintiri de neuitat, unele mai puțin plăcute, decât celelalte. Lidia Buble și-a deschis sufletul în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a povestit o întâmplare dramatică prin care a trecut alături de Lorena, mezina familiei.

„Eu am poveste foarte interesantă cu Lori, am trecut prin lucruri grele împreună. Lori, din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie astăzi în viață. După ce s-a născut, doctorii i-au fracturat o mână și mama ne-a interzis să o luăm în brațe, de frica să nu-i facem și mai mult rău. Am pândit-o într-o zi pe mama și când a intrat în baie să-și spele părul am fugit direct la pătuțul unde se afla Lori, pentru că o iubeam atât de mult și eram atât de disperată să o văd și să o țin în brațe. Am luat-o în brațe și, copilă fiind, aveam 10 ani, și efectiv am început să mă comport cu ea ca și cum era una dintre păpușile pe care eu le colecționam. O aruncam în sus, o prindeam și tot așa, până când ultima dată când am aruncat-o, de la o distanță destul de mare, am scăpat-o exact pe gresie.”, a declarat Lidia Buble, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. 

Poate te interesează și: Lidia Buble, declarații explozive, chiar înainte ca Răzvan Simion să o ceară de soție pe Daliana Răducan: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

 

„Eu știam că mi-am omorât sora, nu știam ce s-a întâmplat cu ea”

Artista și-a amintit cu ochii în lacrimi cum a fugit de acasă, imediat după incident, întrucât vina cum că și-a omorât sora era mult prea mare, până și pentru un copil de 10 ani.

„Efectiv s-a înnegrit pe loc. Nu mai respira, nu mai făcea nimic. Îmi aduc aminte cum am început să bat cu disperare cu pumnii în ușă, am chemat-o pe mami, ea când a văzut-o a fugi cu ea în brațe și a leșinat. L-am sunat imediat pe tatăl meu la biserică să-i spun să se întoarcă acasă cât de repede pentru că Lori este pe moarte, dacă nu cumva chiar a murit. A venit, eu am fugit, m-am ascuns până noaptea târziu într-o grădină și până la 2 nu am avut curaj să mă întorc acasă. Eu știam că mi-am omorât sora, nu știam ce s-a întâmplat cu ea. Când m-am întors, mă așteptam ca tata să mă ia și să mă arunce de la etajul patru, pentru ce i-am făcut ei. Îmi aduc aminte că m-a primit, m-a pupat pe frunte și nu înțelegeam de ce.”, a mai declarat artista, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare. Cântăreața trebuie să presteze muncă în folosul comunității

 

Lorena s-a vindecat ca prin minune

Chiar dacă doctorii nu-i mai dădeau nicio șansă de supraviețuire, credința în Dumnezeu a vindecat-o complet pe Lorena, care s-a recuperat total, spre mirarea medicilor. 

„Mi-a povestit că ei au fost la spital și i-au rugat pe doctori să-i facă Lorenei o radiografie, doctorii i-au spus să ia fata și să meargă acasă, pentru că mai bine moare acasă, decât în spital, pentru că nu avea nicio șansă. Era foarte grav ce pățise. Mama era distrusă, dar tata i-a spus că Lorena nu o să pățească nimic, după care i-a făcut ungerea cu untdelemn și au dus-o iar la spital și i-au rugat pe doctori să îi facă o nouă radiografie. Ei nu au în primă fază, pentru că era foarte riscant. Tata a dat cu semnătura și a zis că-și asumă și în momentul în care a făcut a doua radiografie Lori era intactă. Doctorița a spus că dacă până astăzi nu credea în Dumnezeu, acum știe că există cu adevărat.”, și-a mai amintit Lidia Buble. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel