Lia Bugnar, mesaj pentru Theo Rose, după ce a născut: „S-a mai născut un...”

Theo Rose, Lia Bugnar, sursa foto Instagram, Facebook
Descriere foto: Theo Rose, Lia Bugnar, sursa foto Instagram, Facebook

Lia Bugnar i-a transmis prima urare lui Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți, în dimineața zilei de 14 iunie 2023. Se pare că această veste mult așteptată de toți cei care o îndrăgesc pe artistă a ajuns și la urechile Liei Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, alături de care regizorul și-a petrecut ani buni din viață. Chiar dacă până acum, scenarista nu s-a arătat a fi prea interesată de acest subiect și de noua familie pe care și-a întemeiat-o fostul partener de viață după despărțire, aceasta a avut prima reacție, după ce Sasha Ioan a venit pe lume. Așadar, vedeta pare însă că a trecut peste orice remușcare din trecut și îi urează micuțul doar de bine.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași de-asupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!

Pe aceeași temă: Înțelegerea făcută de Anghel Damian și Lia Bugnar, după despărțire: „El are cheile de la casa Liei și se duce zilnic...”. Cum a reacționat Theo Rose

Theo Rose, primele declarații după ce a născut

Theo Rose a devenit mămică pentru prima oară, iar aceasta este cea mai nouă veste din lumea mondenă. Vedeta, care aștepta din clipă, în clipă să nască, se pare că și-a cunoscut fiul în această dimineață. Anghel Damian a însoțit-o la clinică încă de la prima oră a dimineții și i-a fost alături într-unul dintre cele mai importante momente din viața solistei, dar și din viața lor de cuplu. La aproximativ trei ore după ce a născut, aceasta a publicat pe Instagram și primul mesaj, unde își asigură fanii că ambii sunt perfect sănătoși. După ce-și va mai reveni, Theo Rose promite că va veni cu vești proaspete, dar și cu informații inedite despre cum a decurs prima ei naștere.

„E aici. Îl țin în brațe, e superb. Mulțumesc pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, a scris Theo Rose pe Instagram, imediat după ce a devenit mămică.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose l-a îmbrâncit în stradă pe Anghel Damian, iar acum a spus adevărul despre ce s-a întâmplat: „Am fugit și i-am zis când a venit că...”

Familia artistei, în culmea fericirii

Theo va fi curând vizitată de întreaga familie, care aștepta cu sufletul la gură venirea pe lume al primului nepoțel. De departe, tatăl artistei spune că el este cel mai emoționat dintre toți și abia așteaptă să facă oficial cunoștință cu cel ce va deveni, fără îndoială, răsfățatul familiei. 

„A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți. Azi, după-amiază, avem oră de vizită. 

Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși”, a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, în exclusivitate pentru Fanatik.

VEZI și: „E o frustrare adunată, nu-l vrea lângă ea” Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce au fost surprinși în timp ce se certauGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 14 iun 2023, 12:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience