„E o frustrare adunată, nu-l vrea lângă ea” Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce au fost surprinși în timp ce se certau

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose și Anghel Damian, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose și Anghel Damian, instagram/ colaj foto

Alina Petre, coach emoțional, a vorbit despre momentul tensionat dintre Theo Rose și Anghel Damian. 

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Deși sunt în culmea fericirii, cei doi au avut parte de un moment tensionat, chiar în plină stradă. În imaginile surprinse este vizibil faptul că artista era nervoasă pe iubitul ei, respingându-l chiar și când a vrut să o ia în brațe. 

Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce au fost surprinși în timp ce se certau

Alina Petre, coach emoțional, a comentat imaginile cu cei doi. Aceasta a mărturisit că există o mare comunicare între cei doi, iar artista a avut o reacție violentă față de iubitul ei. 

„Din păcate, e un comportament agresiv care vine unei lipse mari de comunicare dintre ei doi. E o lipsă foarte mare de comunicare, dar vedem foarte clar că este ea supărată și aici putem să spunem că există și hormonii ăștia de sarcină care ne schimbă comportamentul și devenim mai agresive, dacă intrăm în starea de mamă, de leoaică, care își apără puiul, dar pe de altă parte nu e un comportament de leoaică, dar e un comportament de leoaică rănită.

Cineva a rănit-o foarte tare și cred că este vorba despre partenerul ei de viață. E o frustrare adunată, o agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea, eu asta văd din limbajul corpului. Nu-l vrea lângă ea în momentul acela, în momentul în care cineva nu te vrea într-o anumită situație este bine să nu te bagi și să nu mai insiști, pentru că reacția va fi din ce în ce mai agresivă.

Așa se manifestă ea și probabil că are motivele ei bine întemeiate, în afară de cele hormonale”, a explicat Alina Petre, coach emoțional, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Theo Rose, avertizată de medic, cu doar câteva săptămâni înainte să nască

Theo Rose a început numărătoarea inversă până când va deveni mămică. Vedeta își va putea ține în mai puțin de o lună bebelușul în brațe, astfel încât emoțiile sunt la cote maxime, iar pregătirile sunt și ele intense. Mai mult, artista este convinsă de faptul că vrea să-i dea o șansă nașterii naturale, însă, pe de altă parte, aceasta spune totuși că a fost avertizată de medic cu privire la faptul că acest lucru ar putea întâmpina probleme, motiv pentru care s-ar putea trece la cezariană, în regim de urgență.

„Mai sunt patru săptămâni, teoretic. Am emoții, pentru că momentul ăla ar putea fi oricând, abia aștept. Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras, asta e problema. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană există temeri, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul.

Am emoții acum și după naștere cum o să mă descurc cu bebelușul, deși mie îmi plac copiii tare. E o prezență nouă, dar permanentă. Abia l-am așteptat. Sunt convinsă că de-acum nu mă voi mai plictisi vreodată. Vreau să alăptez, sunt pregătită și pentru chestiile astea. Am înțeles că orice mamă poate alăpta dacă se stimulează suficient.”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel