Theo Rose l-a îmbrâncit în stradă pe Anghel Damian, iar acum a spus adevărul despre ce s-a întâmplat: „Am fugit și i-am zis când a venit că...”

Data publicării:
Theo Rose, captură video Instagram
Descriere foto: Theo Rose, captură video Instagram

Theo Rose a dezvăluit dacă a avut un conflict în plină stradă cu Anghel Damian, subiect ce face vâlvă zilele acestea peste tot în mediul online. 

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți în mai puțin de o lună de zile. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu amenajarea camerei pentru cel mic, iar emoțiile sunt și ele la cote maxime. Chiar dacă bucuria și armonia ar trebui să cuprindă cuplul celebru perioada aceasta, potrivit unor fotografii surprinse de cancan, tensiunile nu îi ocolesc pe îndrăgostiți. Îndrăgita artistă a fost surprinză cum își îmbrâncește iubitul în plină stradă, pe seama acestui subiect apărând deja mai multe ipoteze. Se pare însă că aceste imagini au ajuns și la vedeta care a oferit imediat o reacție pe rețelele de socializare. Theo neagă vehement un posibil conflict între ea și Anghel Damian, explicându-le fanilor ce s-a întâmplat, de fapt.

„A plecat Anghel să plătească nota, dar ea era deja plătită. El s-a dus să o și ducă băieților acolo. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate el dispăruse. Și cum mă prostesc eu așa și mă alint, am fugit și i-am zis când a venit că o să conduc ei.

Și l-am îmbrâncit acolo în stradă ca să mă lase să conduc eu. Fiind gravidă, el a vrut să conducă el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc.

Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când am urcat în mașină m-am și gândit: Ce-ar fi când l-am îmbrâncit, fix acum să mă fi pozat cineva și să dea că ne-am bătut în stradă?!

De acum încolo, trebuie să văd cum merg, că merg urât, stau cocoșată… multe greșeli într-un singur video!”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: „Mi s-a spus că trebuie să iau în calcul”. Theo Rose, avertizată de medic, cu doar câteva săptămâni înainte să nască

Cum își explică specialiștii acele imagini

Chiar dacă artista neagă vehement un confict, se pare că specialiștii sunt de altă părere. Un coach emoțional a explicat faptul că, din imaginile surprinse, se vede clar că la mijloc este vorba despre o ceartă, iar artista pare extrem de nervoasă pe partenerul ei de viață, Anghel Damian.

„Din păcate, e un comportament agresiv care vine unei lipse mari de comunicare dintre ei doi. E o lipsă foarte mare de comunicare, dar vedem foarte clar că este ea supărată și aici putem să spunem că există și hormonii ăștia de sarcină care ne schimbă comportamentul și devenim mai agresive, dacă intrăm în starea de mamă, de leoaică, care își apără puiul, dar pe de altă parte nu e un comportament de leoaică, dar e un comportament de leoaică rănită.

Cineva a rănit-o foarte tare și cred că este vorba despre partenerul ei de viață. E o frustrare adunată, o agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea, eu asta văd din limbajul corpului. Nu-l vrea lângă ea în momentul acela, în momentul în care cineva nu te vrea într-o anumită situație este bine să nu te bagi și să nu mai insiști, pentru că reacția va fi din ce în ce mai agresivă.

Așa se manifestă ea și probabil că are motivele ei bine întemeiate, în afară de cele hormonale”, a explicat Alina Petre, coach emoțional, în emisiunea lui Cristi Brancu.

VEZI și: Theo Rose, despre boala cumplită cu care se confruntă de ani buni: „M-am simțit părăsită și s-a apăsat butonul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel