Leonard Miron și iubitul său au vrut să adopte un copil: „Nu cred că suntem noi destul de responsabili să ne asumăm o asemenea sarcină”

Data actualizării: | Data publicării:
Leonard Miron și iubitul său. Foto Facebook
Descriere foto: Leonard Miron și iubitul său. Foto Facebook

Leonard Miron și iubitul său Miguel au vrut să adopte un copil, dar s-au răzgândit.

Leonard Miron trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Miguel, un duce. Cei doi sunt stabiliți în Marea Britanie, acolo unde se află și familia iubitului său. Cei doi au în plan să se căsătorească și chiar s-au gândit și la varianta în care să adopte un copil. 

“Eu cred că, şi Miguel la fel, copiii sunt o şansă pentru noi să ne reamintim cum am fost. Miguel, de exemplu, are doi nepoţi – un băiat şi o fată -, copiii surorii lui, de care eu sunt foarte apropiat, foarte legat”, a declarat Leonard Miron pentru Fanatik.

Leonard Miron se căsătorește cu un duce. Fostul prezentator Tv și-a adus iubitul în România: „Trebuie să urgentăm căsătoria”

Andreea Marin, REPLICĂ pentru Leonard Miron. „Zâna” dă de pământ cu fostul coleg din TVR: „Numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli”

 

Fostul prezentator Tv mărturisește că a fost pe punctul de a adopta un copil, însă s-au răzgândit, considerând că nu sunt încă pregătiți pentru o asemenea responsabilitate. 


“Normal că ne-am fi dorit copii, a şi fost o idee să adoptăm, dar un copil este o responsabilitate şi deocamdată nu cred că suntem noi destul de responsabili să ne asumăm o asemenea sarcină. De aceea ‘profităm’, cu ghilimele, de copiii celorlalţi.

Am nişte vecini, chiar în casa de lângă noi, în Anglia, Penelope, care au o fetiţă care împlineşte un an. Doamne, este răsfăţata noastră, îi luăm cadouri, petrecem timp împreună…”, a dezvăluit Leonard Miron pentru FANATIK.RO.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel