Andreea Marin, REPLICĂ pentru Leonard Miron. „Zâna” dă de pământ cu fostul coleg din TVR: „Numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli”

Data publicării:
Andreea Marin, Leonard Miron, colaj foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, Leonard Miron, colaj foto Instagram

Andreea Marin a reacționat după ce Leonard Miron a lovit în cariera ei de la Televiziunea Româna. „Zâna surprizelor” este șocată de declarațiile fostului său coleg.

După ce a pus-o la zid pe Marina Almășan, despre care a spus că a divorțat și s-a recăsătorit cu persoane sus puse, care ar fi putut să o ajute în carieră, Leonad Miron a lansat un atac și la adresa Andreei Marin, despre care spune că își promovează prietenii prin intermediul emisiunilor pe care le realizează la TVR.
 

Marina Almășan îi dă replica lui Leonard Miron. SCANDALUL prezentatorilor TVR: „Măi, frustrat mic ce ești! Aberațiile pe care le-ai emis te descalifică total”

 

„Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audieenţă- , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR”, a delarat Leonard Miron pentru Fanatik.


Replica Andreei Marin


Andreea Marin nu a stat pe gânduri și i-a răspuns fostului coleg de televiziune, printr-un mesaj elegant. 


Emisiunea ‘Nu exista nu se poate! aduce în fata reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli. Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuți, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune portret.


Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urma în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri. Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor.

Oamenii echilibrați si liniștiți, mulțumiți de ale lor, își văd de propria treabă și de munca lor. Sunt unul dintre ei. Nu mă vedeți criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Așa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!', a declarat Andreea Marin pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel