Leonard Miron se căsătorește cu un duce. Fostul prezentator Tv și-a adus iubitul în România: „Trebuie să urgentăm căsătoria”

Data publicării:
Leonard Miron și iubitul său. Foto Facebook
Descriere foto: Leonard Miron și iubitul său. Foto Facebook

Leonard Miron și-a adus iubitul în vizită în România. Fostul prezentator Tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de aproape 20 de ani. 

Sunt aproape 20 de ani decând Leonard Miron trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Miguel. Fostul prezentator Tv s-a stabilit în Marea Britanie, în urmă cu mai mulți ani, acolo unde locuiește cu Miguel, un profesor universitar. Miguel este cel care i-a fost alături lui Leonard Miron și în lupta cu cancerul de pancreas. 

 

Recent, cei doi au venit în România, pentru a vizita orașul natal al fostului prezentator TV.


„A trebuit să vin trei săptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: „hai să mergem”. Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână.

După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta’, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Sunt nerăbdători să își oficializeze relația

 

„Trebuie să urgentăm căsătoria”, a declarat fostul prezentator.

 

Se căsătorește cu un duce

 

Iubitul lui Leonard Miron este de viță nobilă. Miguel a primit titlul de duce, titlu pe care îl va primi și prezentatorul TV după căsătorie. 

 


„Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria.

Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia’, a mai spus Leo, citat de Click!.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel