Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Florentina Opriș a dezvăluit una dintre legumele extrem de importante pentru organismul uman.

Există extrem de multe alimente pe care le putem consuma zilnic, pentru a me bucura de o stare de sănătate generală perfectă. Printre aceste legume, căci despre ele vorbim acum, există un tip care s-a făcut extrem de remarcat pentru capacitatea sa de a „aspira” toate toxinele din organismul nostru și pentru a-l ajuta, astfel, să funcționeze cât mai bine. Trebuie să-l consumi cât de des posibil, întrucât pe lângă aceste beneficii importante, are și foarte puține calorii.

„Aspiratorul toxinelor din organism este varza. Chiar dacă nu-ți vine să crezi, dar da, varza conține o substanță sulforafan, care are un rol foarte important în a intensifica producerea de enzime de la nivelul ficatului. Da, în acest mod ajută la eliminarea toxinelor. Pe lângă conținutul mare de fibre pe care îl conține foarte valoros, când vorbim de slăbire, mai conține minerale. Poți să-ți mineralizezi foarte ușor în această perioadă organismul cu ajutorul acestui preparat, varză cu mărar foarte mult. Eu îți recomand să consumi cât de des salată de varză, pentru că este un aliment foarte valoros, și unde mai pui că este acel aspirator de toxine?”, spune Florentina Opriș pe rețelele de socializare. 

Citește și: Pepe a stabilit data nunții cu Yasmine. Când va avea loc marele eveniment: „Nu am ales să facem asta în secret”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Opris (@florentinaopris)

Cum își menține Florentina Opriș imunitatea ridicată

Florentina Opriș pare că a descoperit elixirul tinereții, iar pe lângă trucurile importante ce țin de siluetă, aceasta are și mai multe secrete cu privire la o imunitate de fier, de care cu toții avem nevoie, indiferent de sezon sau de temperaturile de afară, întrucât ține toate bolile la distanță.

„Trucurile le experimentez. Pentru mine, să am grijă de starea mea de bine și de sănătate este pe primul loc. În primul rând, încerc să nu mă enervez pentru nimic, să am mereu o stare pozitivă. Când ești nervos și stai în stare de tensiune, sistemul imunitar scade, iar el este cel care apără organismul de toate afecțiunile, poate să te scoată din toate problemele pe care le ai. Eu pentru asta am un ritual.”, a declarat Florentina Opriș în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola.

Citește și: Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, declarații explozive. Ema Uta e prima femeie pe care a simțit cu adevărat să o ceară de soție: „Altfel nu făceam pasul”

Ritualul Florentinei Opriș

Așadar, vedeta ne spune că are un adevărat ritual în fiecare dimineață, pe care îl respectă cu sfințenie de ani de zile. Totul se întâmplă imediat după ce aceasta se ridică din pat, fiind administrat pe stomacul gol.

„Dimineața, de fiecare dată beau apă, cel puțin jumătate de litru, înainte de orice. Stau 40 de minute, o oră, după care mănânc. Mai fac ceva. Nu mă ridic din pat, până când nu fac câteva mișcări, iar una importantă e asta, să-mi frec palmele, pentru că în felul acesta activez tot corpul. În podul palmei, sunt centri reflexogeni corespunzători tuturor organelor și atunci când faci gestul acesta te pui în funcțiune, fac cât îmi pică bine, un minut, două.”, a continuat aceasta.

Citește și: Replica legendară pe care Ilie Năstase i-a dat-o lui Ceaușescu: „Am zis că am încurcat-o, nu mi-a făcut nimic niciodată”

Întreaga emisiune cu Florentina Opriș poate fi urmărită mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel