Legătura neștiută dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani: „O iubesc!”

Data publicării:

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au o prietenie extrem de strânsă, de peste 20 de ani de zile, însă cei doi și-au consolidat și mai mult relația printr-un gest pe care designerul l-a făcut în urmă cu mut timp, când vedeta devenea mamă.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu își sunt alături unul altuia de aproximativ 20 de ani. Cei doi au relație de prietenie extrem de apropiată și și-au exprimat public dragostea ori de câte ori au avut ocazia. Celebrul designer spune că o iubește cu adevărat pe vedeta căreia i-a botezat și copilul, astfel încât legătura dintre ei doi a devenit una extrem de puternică. Chiar dacă de-a lungul timpului, au apărut mai multe ipoteze cu privire la relația care ar putea fi între el, Cătălin Botezatu clarifică totul și spune că jurata de la „Bravo, ai stil!” îi este cea mai bună prietenă.

„Raluca face parte din familia mea și la propriu, și la figurat! O iubesc! I-am botezat copilul și suntem cei mai buni prieteni. Prietenia noastră rezistă pentru că nu ne putem certa!

Suntem că două mănuși care se mângâie și se întrepătrund. Este prietena mea cea mai bună. Mă rog, am și alți prieteni: pe Joshua, pe Cleo… Eu am mulți prieteni, dar Raluca este altceva!”, spune Cătălin Botezatu, cu privire la relația dintre el și Raluca Bădulescu, potrivit impact.

Te-ar putea interesa și: Carmen Iohannis a comis-o din nou! Gafa vestimentară de la încoronarea Regelui Charles. Cătălin Botezatu: „Nu punem un lănțișor cu cruciuliță la...”

Cei doi nu și-au vorbit timp de un an de zile

Chiar dacă acum este multă armonie între aceștia, în urmă cu ceva timp, relația lor a fost totuși perturbată de o ceartă, care nu s-a încheiat prea repede. Bote povestea recent cum nu a vorbit cu Raluca Bădulescu timp de un an de zile, vina principală fiind pusă pe umerii femeii. În ciuda motivului care ar fi produs însă scandalul, cei doi nu au rezistat unul fără celălalt, astfel încât împăcarea a venit și ea.

„Da, m-am certat cu ea. Nu am vorbit un an de zile. Acum 20 de ani ne-am certat și nu am vorbit. Din vina ei că este foarte căpoasă. O iubeam oricum și ea pe mine, dar asta e. După aceea ne-am împăcat”, a povestit Cătălin Botezatu potrivit ego.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu face topul celor mai mari faux-pas-uri vestimentare: Patru situații pe care bărbații TREBUIE să le evite

Cine a făcut primul pas spre împăcare

Chiar dacă prietena sa bună nu a vrut să dezvăluie cine a greșit, de fapt, și ce s-a întâmplat atunci între cei doi, Cătălin a povestit tuturor cum Raluca Bădulescu și-a cerut scuze pentru scena pe care i-o făcuse la vremea aceea. Așadar, designerului nu i-a fost foarte greu să accepte scuzele, întrucât acesta spune că ar face orice, astfel încât Raluca Bădulescu să fie fericită. 

„Eu am făcut? La mare ne-am împăcat”. „Ai zis: Știu că am greșit, asta e. Ea știa că a greșit și eu fac orice pentru fericirea ei. Absolut orice mi-ar cere. E prietena mea, i-am botezat copilul care acum are 20 de ani și a intrat la ASE. A intrat la facultate. L-am crescut toată viața. De fapt părinții ei care sunt niște oameni extraordinari ne-au crescut copilul. A ajuns copilul la facultate. Ne-am luat de o grijă”, a mai dezvăluit Cătălin Botezatu potrivit sursei citate.

VEZI și: Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel