Cătălin Botezatu face topul celor mai mari faux-pas-uri vestimentare: Patru situații pe care bărbații TREBUIE să le evite

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu încurajează bărbații să ia în considerare un consultant vestimentar în cazul în care nu sunt siguri cum să se îmbrace. Dacă nu au resursele financiare pentru a-și permite un stilist profesionist, atunci partenera lor poate fi o opțiune bună pentru a primi sugestii valoroase.

Cunoscutul designer vestimentar Cătălin Botezatu a fîntocmit o listă de greșeli pe care le fac bărbații în termeni de modă . De asemenea, designerul oferă și câteva sfaturi în privința lacunelor vestimentare de care au parte aceștia, mai ales cei care nu-și permit un consilier în domeniu sau nu au o pereche lângă ei spre a-i susține în aceste demersuri.

 

„Să se îmbrace comod”

„Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod, întotdeauna asezonat cu locul în care merg, să nu se împopoțoneze la costume, sau să meargă îmbrăcați prea sport, depinde foarte mult unde ies.  Dacă nu au nici un target, atunci să se îmbrace cum vor ei. E important dacă ești comod și lejer în haine. Și să nu poarte prea multe branduri, de sus până jos.

Dacă iei un pantalon pe care scrie mare un brand, atunci ia neapărat un tricou simplu, nu tot un brand. Nu ne împodobim cu brand-uri ca bradul de Crăciun!”, a spus designerul, conform click.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”

În final, Cătălin Botezatu fi zis că băbații ar trebui să evite excesul de accesorii și să opteze pentru accesorii care se potrivesc cu stilul lor personal și cu hainele pe care le poartă. Este important de menționat că deși fiecare persoană are propriul stil și preferințe vestimentare, aceste sugestii oferite de Cătălin Botezatu nu sunt de ocolit,  având în vedere experiența sa.

„I se vede glezna goală”

„Bărbații fac greșeli pentru că nu au consilieri, nu au o femeie, o soție sau un bărbat consilier. Greșelile majore sunt ciorapul foarte scurt, i se vede pielea, glezna goală cum se spune. Atenție mare la lungimea, dar și lărgimea pantalonului. La fel și la cămăși, trebuie să se vadă o parte din manșetă, să se vadă butonul frumos”, a mai spus Botezatu, conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”

Cine este Cătăiln Botezatu?

Cătălin Botezatu a devenit cunoscut la nivel național în România în anul 1999, când a fost desemnat "Creatorul de modă al anului" în cadrul evenimentului "Fashion Awards Romania". În anii următori, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România, prezentând colecții de modă la numeroase evenimente importante din țară și din străinătate.

În paralel cu cariera sa în modă, Cătălin Botezatu a devenit și o personalitate TV cunoscută în România. El a fost prezentator sau judecător în mai multe emisiuni de televiziune, printre care "Next Top Model", "Bravo, ai stil!" și "Splash! Vedete la apă".

Pe lângă activitățile sale profesionale, Cătălin Botezatu a fost implicat și în mai multe acțiuni caritabile și umanitare. El a susținut mai multe campanii de strângere de fonduri în sprijinul copiilor și familiilor nevoiașe din România.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel