Carmen Iohannis a comis-o din nou! Gafa vestimentară de la încoronarea Regelui Charles. Cătălin Botezatu: „Nu punem un lănțișor cu cruciuliță la...”

Data publicării:

Cătălin Botezatu a analizat ținutele purtate de Klaus Iohannis și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles.

Pe 6 mai 2023, ochii din toată lumea aveau să fie ațintiți asupra unui eveniment istoric: în Marea Britanie a avut loc încoronarea Regelui Charles al III-lea. După cum s-a întâmplat și la funerariile Reginei Elisabeta, au fost prezenți la Westminster Abbey toți șefii statului importanți din lume, printre care și președintele României Klaus Iohannis și soția sa. Prima doamnă a țării noastre este deja cunoscută în spațiul public pentru gafele vestimentare pe care le-a făcut în ultima vreme la diverse evenimente „cu etichetă”, ca acesta, motiv pentru care designerii au pus și de data aceasta lupa pe apariția ei. Cătălin Botezatu a analizat atent ținuta lui Carmen Iohannis, care, chiar dacă nu are un look perfect și a mai strecurat câteva greșeli, a ales totuși bine lungimea rochiei. 

„Mantoul care acoperă rochia este, la fel, din brocard, sunt culori frumoase, pantoful este unul ok, nu a dat greș cu el. În ceea ce privește rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță.

La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are Principesa Margareta. În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va ‘sugruma’ umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru unica.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”

 

Ce spune Cătălin Botezatu despre ținuta purtată de Klaus Iohannis

Cât despre Klaus Iohannis, la adresa președintelui niciodată nu au fost făcute remarci prea mari, iar se pare că și de data aceasta șeful statului a făcut alegerea vestimentară bună. Cu toate acestea, chiar dacă s-a îmbrăcat corect, Cătălin Botezatu spune că acesta ar fi putut să îndrăznească mai mult și să nu să se îmbrace ca la o banală ședință. În acest sens, designerul spune că cei doi soți ar trebui să primească o consiliere potrivită, înainte de a mai participa la astfel de evenimente istorice în lume. 

„Președintele are o ținuta clasică, putea să poarte un smoking, tuxedo sau o redingotă, dar poate nu e stilul lui. Alura, statura lui Klaus Iohannis permiteau această alegere, pentru că ar fi arătat impecabil. S-a îmbrăcat ca la o întâlnire cu niște șefi de stat, o apariție comună, dar clean. Pantalonul este puțin cam larg. Avem un cuplu prezidențial frumos, dar ar trebui să fie consiliat.”, a mai dezvăluit designerul, pentru sursa citată. 

VEZI și: Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel