Leacul care poate preveni apariția cancerului. Lidia Fecioru: „Se ia 30 de zile, câte două lingurițe pe zi”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac excelent, extrem de bun pentru mai multe probleme de sănătate. 

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac cu multiple beneficii pentru sănătate, obținut din miere și bicarbonat de sodiu. Acesta trebuie să fie luat de două ori pe zi, timp de 30 de zile și poate preveni apariția mai multor boli grave, precum și a cancerului, explică specialista.

„Amestecăm cantități egale de bicarbonat cu miere, o lingură de bicarbonat și una de miere. Putem face o cantitate mai mare, dar e bine să facem doar pentru o zi. Se ia 30 de zile, câte două lingurițe pe zi, una dimineața, una seara. Această combinație ne ajută la reglarea PH-ului organismului nostru. Să nu uităm că multe dintre ciupercile pe care le avem, cancerul vine în urma unor infecții, ciuperci, dezechilibre. De aceea ne trezim cu o celulă care a luat-o razna și se transformă în celulă canceroasă, pentru că e hrănită din aciditatea organismului nostru. Niciodată să nu mergem pe principiul că a mâncat carne și a făcut cancer, că a fumat și a făcut cancer. Eu am văzut oameni cu cancer pulmonar care nu au pus țigara în gură.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse. 

Te-ar putea interesa și: De ce trebuie să pui o mătură cu coada în jos, în colțul casei. Lidia Fecioru: „Este recomandat să avem una nouă”

„O să vedem că multe dintre problemele noastre vor dispărea”

Cei diabetici pot renunța la miere și pot dizolva bicarbonatul simplu, în apă. Efectele vor fi la fel de miraculoase, promite Lidia Fecioru, care spune că foarte multe dintre problemele noastre de sănătate vor dispărea în acest fel. Chiar dacă foarte mulți oameni sunt însă sceptici cu privire la beneficiile acestui praf din bucătărie, aceasta spune că nu există niciun pericol pe care bicarbonatul să-l producă asupra noastră.

„Totul vine pe o hiperaciditate a organismului nostru. Luăm această soluție, bicarbonatul merge chiar și fără miere, îl dizolvăm într-un pahar de apă și bem în fiecare dimineață, pe stomacul gol. După care ne bem cafeaua. O să vedem că multe dintre problemele noastre vor dispărea, vor dispărea inclusiv ciuperci care ne invadează picioarele, mâinile. Din interiorul nostru vom duce o luptă crâncenă cu celulele anti cancer. Se face 30 de zile, după care facem pauză 2-3 luni și o repetăm din nou. E foarte bună și sănătoasă pentru organism. Nu există să bei bicarbonat și să faci ulcer, cum am mai auzit, bicarbonatul liniștește și ajută la vindecarea ulcerului.”, a mai spus aceasta. 

VEZI și: Lidia Fecioru, despre ceaiul care te scapă de tensiune şi dureri de cap: "Îşi face rapid efectul"

Leac pentru vindecarea ciocurilor din călcâie

Un alt leac extrem de eficient recomandat de Lidia Fecioru este și cel prin care poți scăpa de „ciocurile” din călcâie. 

"Am auzit de foarte multă lume cu ciocuri în călcâi, aşa că m-am gândit să dau un leac pentru asta.

Deci, se fierb 5-6 cartofi cât un ou de raţă. Se fierb cu tot cu coajă. După ce s-au fiert, se pasează şi se amestecă cu gaz. Trebuie să iasă ca un piure.

Punem amestecul la călcâie şi bandajăm. Se ţine cam 25 de minute. Dăm apoi bandajul jos şi stăm în pat.

Se spune că după 3-4 aplicări ciocurile încep să se dizolve. Se pot face până la 12 şedinţe", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel