De ce trebuie să pui o mătură cu coada în jos, în colțul casei. Lidia Fecioru: „Este recomandat să avem una nouă”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Lidia Fecioru a dezvăluit mai multe modalități prin care poți scăpa de energiile negative.

Lidia Fecioru a dezvăluit motivul pentru care trebuie să așezi o mătură cu coada în jos în colțul casei. Cunoscutul bioenergoterapeut spune că aceasta este o modalitate prin care oamenii pot scăpa ușor de toate energiile negative, dar și de vorbele rele ce vin din partea altor persoane.

„Știi că Vanga avea chestia asta de a o pune la intrarea în casă sau undeva într-un colț, ca să ne protejeze de energii negative, de vorbe rele, de oameni răi și noi ne-am pus mătura… de protecție”, a spus aceasta, la Antena 3.

Te-ar putea interesa și: Leac pentru vindecarea ciocurilor din călcâie. Lidia Fecioru: „Se pot face până la 12 şedinţe”

Ingredientul din bucătărie care te scapă de energiile negative

Și, asta nu este singura modalitate prin care îți poți purifica locuința de toate energiile negative. Lidia Fecioru spune că un ingredient din bucătărie, pe care orice om îl are în casă, are și el efecte minunate în această situație. De asemenea, mătura rămâne și ea, în continuare, semnificativă.

„Punem sare în colţurile camerelor şi o lăsăm acolo 7 zile. Începem cu cel mai apropiat colţ, de la intrare, şi ajungem cu câte o linguriţă de sare în toate colţurile din casă. Este recomandat să avem o mătură nouă din paie.

Începem să măturăm din cea mai îndepărtată cameră până la ieşire. Luăm mătura, iar jumătate din ea să fie pe prag afară şi jumătate înăuntru. Trebuie să spunem: «Afară din casa mea energii negative».

Sarea pe care aţi adunat-o în făraş trebuie aruncată în toaletă, deoarece acolo se dizolvă imediat”,  a mai dezvăluit aceasta.

VEZI și: Lidia Fecioru, despre ceaiul care te scapă de tensiune şi dureri de cap: "Îşi face rapid efectul"

Cum scapi de deochi sau de blesteme

Mai mult, dacă ai suferit un deochi sau, mai grav, ești victima unui blestem, Lidia Fecioru are și pentru asta soluția. Chiar dacă aceste lucruri nu sunt mereu ușor de identificat, amețelile, stările de rău sau durerile de cap apărute fără niciun motiv pot fi semne clare ale deochiului sau blestemului. Așadar, leacul obținut pe care specialista îl recomandă trebuie pus în cada de baie, iar toate energiile negative vor dispărea astfel.

"Se pune cam 100 g plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie. Când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Și zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reține informația şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla.

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative. După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să "lucreze".

După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze. În plus, planta "e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia", a mai explicat Fecioru, în altă ediție de pe Antena 3.

Citește și: Cum îți recapeți liniștea interioară. Lidia Fecioru: „Sunt patru modalităţi prin care putem face asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel