Lidia Fecioru, despre ceaiul care te scapă de tensiune şi dureri de cap: "Îşi face rapid efectul"

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit ceaiul care te scapă de tensiune şi dureri de cap.

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3. Este vorba de cesiul de leuștean, care te scapă de durerile de cap, tensiune, dar este bun și pentru cei care auincontinență urinară. 

"Leuşteanul este foarte bun la ciorbă, asta ştim. Ce nu ştim despre leuştean este că îţi ia durerea de cap. Pui câteva frunze pe tâmplă şi îşi face rapid efectul. Totodată, leuşteanul este foarte bun şi pentru cei care au incontinenţă urinară. Ceaiul de leuştean este bun şi pentru cei care au tensiune sau tuse seacă.

Ceaiul de leuştean mai este bun şi pentru femeile cu menstruaţie puţină sau în cazul lipsei menstruaţiei. Se pune o linguriţă de leuştean tocat la trei pahare de apă şi se fierbe 10 minute. Se strecoară şi se bea câte 25 ml, de două ori pe zi. Îşi face efectul în două săptămâni" a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru, planta care te scapă de insomnie și ajută la slăbit

"Trufandalele care apar acum tot acum trebuie consumate, ca să ne facă bine. Spre exemplu, de la păpădie, nu atât floarea în sine e bună, ci toată se poate consuma, cu rădăcină cu tot, pentru că sunt tinerele rădăcinile. Păpădia e foarte bună acum când este proaspătă. De la ea putem consuma rădăcina și frunzele, chiar dacă este amăruie puțin. Rădăcina nu este amăruie, este doar tija florii. Este foarte bună pentru cei care au diabet, pentru cei care vor să scape de greutatea acumulată în plus.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3.

Rădăcina de păpădie, leac pentru mai multe afecțiuni

Beneficiile nu se opresc aici, spune bioenergoterapeutul. Rădăcina de păpădie este extrem de folositoare și pentru oamenii care se confruntă cu gastrita, pentru cei cu insomnie sau chiar și pentru aceia care au dureri de stomac.

„Rădăcina este foarte bună pentru a ne face din ea un fel de praf pe care să-l bem atunci când avem o gastrită cu aciditate scăzută. De asemenea, în caz de arsuri se poate folosi acest praf pe rană, pentru că e ajută.

În plus, păpădia mai este bună şi pentru insomnie, gastrită, pentru dureri de stomac, pentru dischinezie biliară", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Siropul care vindecă ficatul

În altă ediție a emisiunii, Lidia Fecioru a dezvăluit un leac minune pentru ficat. Ingredientul vedetă folosit aici este ceapa, spune bioenergoterapeutul, care garantează rezultatele de excepție ale acestuia. 

”Pentru oamenii care au început de ciroză este foarte bună ceapa roșie. Dăm prin mașina de tocat 1 kilogram de ceapă, îl amestecăm cu 850 sau 900 de grame de zahăr. Amestecăm bine, bine, şi lăsăm o săptămână și jumătate să stea la întuneric.

Din când în când, mai amestecăm în compoziţie, obligatoriu cu o lingură din lemn, porțelan sau sticlă. Să nu băgăm metal în compoziţie! Strecurăm apoi siropul pe care îl avem și începem să luăm de la trei până la opt linguri din acest sirop, pe zi.

Dacă situația e mai gravă cu ficatul, putem să începem să consumăm după a treia zi! Se face cură de tratament timp de 45 de zile şi se poate repeta după trei luni.”, a spus Lidia Fecioru , în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel