Leac pentru vindecarea ciocurilor din călcâie. Lidia Fecioru: „Se pot face până la 12 şedinţe”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac perfect pentru persoanele care au probleme cu călcâiele. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un leac natural pentru persoanele care au probleme cu călcâiele. Ai nevoie de doar câțiva cartofi și de un ou de rață, iar tratamentul trebuie să fie ținut timp de aproximativ 20 de minute. Leacul trebuie să fie aplicat frecvent, pentru a-și face efectul, atenționează specialista.

"Am auzit de foarte multă lume cu ciocuri în călcâi, aşa că m-am gândit să dau un leac pentru asta.

Deci, se fierb 5-6 cartofi cât un ou de raţă. Se fierb cu tot cu coajă. După ce s-au fiert, se pasează şi se amestecă cu gaz. Trebuie să iasă ca un piure.

Punem amestecul la călcâie şi bandajăm. Se ţine cam 25 de minute. Dăm apoi bandajul jos şi stăm în pat.

Se spune că după 3-4 aplicări ciocurile încep să se dizolve. Se pot face până la 12 şedinţe", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Te-ar putea interesa și: Cum scapi de deochi sau de blesteme. Lidia Fecioru, leac surprinzător: „Ne va îndepărta de energie negativă”

Ceaiul care te scapă de tensiune şi dureri de cap

În cadrul altei ediții de pe Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt beneficiile miraculoase pe care le are leușteanul, extrem de puțini oameni știind faptul că acesta nu este bun doar de servit în ciorbă. Planta este extrem de bună și ca tratament pentru persoanele care suferă de tuse și de tensiune, explică bioenergoterapeutul.

"Leuşteanul este foarte bun la ciorbă, asta ştim. Ce nu ştim despre leuştean este că îţi ia durerea de cap. Pui câteva frunze pe tâmplă şi îşi face rapid efectul. Totodată, leuşteanul este foarte bun şi pentru cei care au incontinenţă urinară. Ceaiul de leuştean este bun şi pentru cei care au tensiune sau tuse seacă.

Ceaiul de leuştean mai este bun şi pentru femeile cu menstruaţie puţină sau în cazul lipsei menstruaţiei. Se pune o linguriţă de leuştean tocat la trei pahare de apă şi se fierbe 10 minute. Se strecoară şi se bea câte 25 ml, de două ori pe zi. Îşi face efectul în două săptămâni" a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

VEZI și: Sărăcia, motivul divorțului dintre Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru, declarații neașteptate: „Din ce să trăiască și el și familia sa?”

Lidia Fecioru, planta care te scapă de insomnie și ajută la slăbit

Mai mult, păpădia, planta de sezon, are și ea efecte miraculoase asupra sănătății. 

"Trufandalele care apar acum tot acum trebuie consumate, ca să ne facă bine. Spre exemplu, de la păpădie, nu atât floarea în sine e bună, ci toată se poate consuma, cu rădăcină cu tot, pentru că sunt tinerele rădăcinile. Păpădia e foarte bună acum când este proaspătă. De la ea putem consuma rădăcina și frunzele, chiar dacă este amăruie puțin. Rădăcina nu este amăruie, este doar tija florii. Este foarte bună pentru cei care au diabet, pentru cei care vor să scape de greutatea acumulată în plus.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3.

Citește și: Cum trebuie să te îmbraci, dacă vrei să atragi banii. Mihai Voropchievici: „Degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel