Cum trebuie să te îmbraci, dacă vrei să atragi banii. Mihai Voropchievici: „Degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum trebuie să ne îmbrăcăm, dacă vrem să avem noroc la bani.

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum putem să atragem banii în viața noastră, prin intermediul hainelor pe care le purtăm. Totul ține de culori, spune celebrul numerolog, pe care trebuie să le asortăm întotdeauna cu starea noastră de spirit, pentru a vedea și rezultate. 

„Dacă știi să combini ținuta vestimentară cu niște culori benefice, dar și în funcție de mentalul tău. Pentru că degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior, nu am o stare atât de bună de dispoziție, dar m-am îmbrăcat că m-a sugestionat Lidia să pun ceva mai colorat pe mine", a explicat Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii de la Antena 3, potrivit click.

Te-ar putea interesa și: Cum îți dai seama dacă vei ajunge miliardar. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat care sunt detaliile la care trebuie să fii atent

 Ce spune negrul despre tine

Una dintre cele mai îndrăgite culori, atât de femei, cât și de bărbați, este negrul, pentru că se potrivește în orice context, este elegant și, de cele mai multe ori, poate avantaja extrem de bine persoana care o poartă. Totuși, atunci când optăm pentru această nuanță, trebuie să ne asumăm și consecințe, spune Mihai Voropchievici. 

„Dar, eu m-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit și cu gândul la ce trebuie să fac. Deci în momentul în care nu ești superdispus să faci niște minuni de genul acesta, tinzi la acele culori terne: un maro, un verde închis, negru. Negrul este practic o culoare care te face mai rezervat. Din cauza aceasta, tot ce înseamnă instituții bancare și alte zone de protocol se îmbracă la două tente, că nu-s culori: alb și negru. Și de aici impui un anumit respect, dar și o anumite distanță între tine și interlocutorul respectiv", a mai spus Voropchievici.

Citește și: Ora de vara 2023. Când se schimbă ceasul

Alege câte o culoare pentru fiecare zi a săptămânii

Mai mult, numerologul spune să găsim câte o nuanță potrivită pentru fiecare zi din săptămână, care să meargă perfect cu starea ta de spirit. De asemenea, este bine să asortezi și o bijuterie de aceeași nuanță pe care o are și ținuta, pentru un plus de veselie și pentru o stare de spirit mult mai bună. 

„Dacă găsești un spirit care caută numai siclam, roz bonbon, gândește-te că dacă ai intrat în gașca de căzuți îi pune pe picioare imediat. Există un principiu sau o regulă, de care ar fi fantastic să ținem cont: în funcție de fiecare zi a săptămânii te armonizezi cu ziua respectivă îmbrăcându-te cu anumite nuanțe de culori.

Dar, eu spun - ca o completare - mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță, pentru că vă dă o cu totul altă stare de spirit. Primești altă influență cu totul”, a adăugat Mihai Voropchievici.

Pe aceeași tmă: Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii în viață. Mihai Voropchevici: „Cel mai bine e să scoatem ghinionul din mentalul nostru ”

Obiectele pe care trebuie să le ai în casă, pentru noroc și bani

Recent, și Lidia Fecioru vorbea despre obiectele care ne ajută să avem noroc la bani. Este bine să le avem în casă, dacă ne dorim prosperitate și o situație bună materială.

"Sunt multe obiecte care ne aduc noroc în casă. E bine să avem culori în casă, niciodată perdelele să nu fie în combinație cu pereții, să fie colorate. Trebuie să fie o armonie, să vopsim cu gust, să ardem tămâie, să ardem salvie. Trebuie să punem o statuie tip pește în casă sau chiar un peștișor într-un acvariu. Trebuie să avem ceva cu pește în casă.", a dezvăluit Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel