Cum scapi de deochi sau de blesteme. Lidia Fecioru, leac surprinzător: „Ne va îndepărta de energie negativă”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, destinat persoanelor care se află sub anumite blesteme sau care au fost deocheate.

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să faci, în cazul în care crezi că ai fost victima unui blestem sau a unui deochi. Chiar dacă aceste lucruri nu pot fi dovedite, de cele mai multe ori, când ne simțit rău fără niciun motiv anume și când prezentăm diferite simptome, cum ar fi durerile de cap, amețelile sau stările agitate, cele mai multe persoane vor spune că este vorba despre un deochi, iar Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru a depăși aceste lucruri neplăcute. 

"Se pune cam 100 g plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie", a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Te-ar putea interesa și: Sărăcia, motivul divorțului dintre Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru, declarații neașteptate: „Din ce să trăiască și el și familia sa?”

Cum se prepară leacul

Mai mult, acest leac este excelent și pentru persoanele care vor să scape de stările negative, mai spune Lidia Fecioru. Trebuie să ni-l punem în cada în care urmează să facem baie, iar după ce am bifat și acest pas, este recomandat să nu mai dialogăm cu nimeni pentru câteva momente. 

"Când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Și zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reține informația şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla.

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative. După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să "lucreze".

După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze. În plus, planta "e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia", a mai explicat Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru, planta care te scapă de insomnie și ajută la slăbit: „E foarte bună când este proaspătă”

Cum îți recapeți liniștea interioară

În altă intervenție pe care a avut-o pe Antena 3, Lidia Feicoru a dezvăluit ce trebuie să faci pentru a-ți recăpăta liniștea interioară și pentru a reveni la sentimente mai bune, atât cu propria persoană, cât și cu cei din jurul tău. 

„Sunt patru modalităţi prin care ne putem recăpăta liniştea interioară. Prima modalitate ar fi să trăim emoţiile. Ne păstrăm în noi tot felul de sentimente, de emoţii pe care nu le-am trăit, pe care le-am reprimat. Trebuie să trăim aceste emoţii. Este greu să arătăm doar bucurie. Nu suntem mereu aşa. Reprimarea emoţiilor pe care le ţinem ascunse, ne fac mult rău. Trebuie să le trăim.

Poate că nu plângem chiar în momentul în care ne simţim trişti, dar atunci când auzim o melodie, plângem imediat. Pentru că ne regăsim în ea, ne regăsim acea emoţie netrăită şi neîmpărtăşită în adâncul sufletului nostru.Ar trebui să nu ne ascundem. Să nu ne fie ruşine să fim furioşi. Să nu ne fie ruşine să plângem. E important să nu reprimăm aceste sentimente. Atunci când le simţim, să le trăim.Când suntem fericiţi ascultăm melodia, iar atunci când suntem supăraţi ascultăm cuvintele. De aceea, trebuie să trăim emoţiile. Trebuie să ştim să ne relaxăm. Să scăpăm de emoţiile care ne stresează. Să încercăm să ne găsim o activitate care să ne facă să trecem peste orice situaţie stresantă. Să facem meditaţie, să mergem la o slujbă sau să stăm la un grătar cu oamenii dragi. Aşa te rupi de gândurile care te măcinau.”, a declarat Lidia Fecioru.

Citește AICI continuarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel