Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. O poveste de dragoste în vacanță la Paris

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ r.laurentiu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ r.laurentiu

Larențiu Reghecampf și partenera sa, Corina Caciuc, au parte de o frumoasă poveste de dragoste.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, un cuplu plin de iubire și încredere, au reușit să depășească toate obstacolele întâlnite în relația lor. Cei doi s-au bucurat de o vacanță romantică în Paris, unde au avut parte de câteva zile de relaxare în doi. Chiar dacă l-au lăsat momentan în urmă pe fiul lor Liam, cei doi s-au dedicat în totalitate timpului petrecut împreună.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează unul dintre cele mai discutate cupluri din industria showbizului românesc. Deși oficial sunt împreună de trei ani, există speculații că povestea lor de dragoste ar fi început mult mai devreme, în timp ce Reghecampf era căsătorit cu Anamaria Prodan. Cu toate presiunile și eforturile fostei soții de a-l recâștiga, antrenorul a ales să rămână alături de Corina.

Liam lipsește

Din această frumoasă poveste de iubire s-a născut și micuțul Liam, care aduce bucurie și fericire în viața părinților săi. Chiar dacă există o diferență semnificativă de vârstă între Corina și Laurențiu, legătura lor rămâne puternică și intensă.

Deși au fost subiectul multor speculații și zvonuri, cei doi au ales mereu să își exprime public iubirea și să accepte unul pe celălalt în totalitate, cu toate virtuțile și defectele. Corina Caciuc își dorește ca această poveste de dragoste să inspire și alte persoane să trăiască experiențe la fel de intense și autentice ca a lor, potrivit ego.ro.

A renunțat la prezența în online

O poveste de dragoste intensă și autentică a stârnit multe discuții și speculații încă de la dezvăluirea relației lor. Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc nu au ezitat să-și exprime public iubirea și să sublinieze acceptarea reciprocă, cu bune și cu rele. Corina a mărturisit chiar că speră ca alți oameni să trăiască experiențe de dragoste la fel de intense ca a lor.

Larențiu Reghecampf pare să radieze de fericire și împlinire de când și-a format o familie alături de partenera sa. Cei doi savurează fiecare moment prețios petrecut împreună cu băiețelul lor și sunt foarte implicați în creșterea micuțului.

De la izbucnirea scandalului divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, Corina Caciuc a ales să-și păstreze o discreție mai mare și a renunțat la prezența activă pe rețelele de socializare. În schimb, antrenorul este în continuare activ pe platformele de socializare, împărtășind frecvent imagini cu noua sa familie.

Recent, antrenorul a încântat fanii cu fotografii din vacanța sa alături de iubita sa. Cuplul a petrecut momente romantice în "orașul iubirii", Paris. Fără fiul lor, cei doi au avut parte de momente de tandrețe, iar o imagine în care se sărută pasional a emoționat admiratorii cuplului, conform sursei precizate.

Vezi și: Anamaria Prodan, învăluită în aur de 24K. La ce tratament de lux a apelat impresara: „Vreau să văd cum arătă la final rezultatul”

Vezi și: Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate. După ce criteriu se ghidează impresara: "Uneori ma urăsc"

Vezi și: Anamaria Prodan, reacție spumoasă la adresa zvonurilor că fostul soț nu-l vizitază pe Bebebto: „Îi face foarte mare rău”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel