Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate. După ce criteriu se ghidează impresara: "Uneori ma urăsc"

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/WOWNews, Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/WOWNews, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a venit cu declarații controversate pentru fani. Ce regrete ar avea vedeta.  

Anamaria Prodan este una dintre afaceristele de succes din țara noastră. Ea este supranumită și „impresara FIFA” și a fost în centrul unui război mediatic cu până puțin timp în urmă din cauza divorțului de fostul soț, Reghecampf. Cu toate acestea, cei doi s-au „împăcat” sub o formă sau alta de dragul copiilor, pentru a putea lua decizii comune în privința acestora. Între timp, afacerista și-a găsit pe altcineva. 

Acestea fiind zise, protagonista mai este cunoscută și pentru ieșirile sale extravagante unde, de obicei, atrage privire publicului prin senzațional, cum a fost, spre exemplu, ieșirea prin București într-un bolid de lux în timp ce era doar în costumul de baie sau venirea la un eveniment monden cu un dric de aproape 100.000 de euro.

S-ar pierde dacă...

Vedeta a transmis fanilor un mesaj care implică latura sa sufeltească care, după cum spune artista cu modestie, conține o inimă foarte largă. Protagonista menționează că dacă ar pierde această calitate, nu ar mai fi cine este, că s-ar pierde.

„Uneori mă urăsc pentru că am o inimă atât de bună, dar apoi realizez că a avea o inimă bună face parte din ceea ce sunt și dacă pierd asta, atunci mă pierd pe mine”, a scris vedeta pe Instagram.

Ce spunea cu puțin timp în urmă

În urmă cu câteva luni, ea l-a acuzat pe Reghecampf că nu își manifestă interesul față de copil și refuză să comunice cu acesta. Susținea că Corina Caciuc, iubita actuală a antrenorului, ar fi împiedicat contactul dintre tată și fiu. Cu toate acestea, Anamaria Prodan venise cu o declarație surprinzătoare, anunțând că situația s-a schimbat în mod pozitiv. Ea afirmă că Laurențiu Reghecampf a reluat legătura cu Bebeto și că cei doi se întâlnesc de fiecare dată când au ocazia. Această reconciliere pare să fi adus o bucurie în familia lor, iar relația tată-fiul se îmbunătățește pe măsură ce timpul trece.

„Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare în rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării. Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon. Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional. Eu l-am învățat mereu că dacă nu ai echilibru în viața personală, ea profesională se va dărâma, și nimeni nu va mai sta lângă tine. Lumea te bagă în seamă când ești cineva, după, nici nu-ți mai cunoaște numele. Într-adevăr, Laurențiu a ajuns la marginea prăpastiei astăzi, și trebuie să stea lângă copiii lui, să se încarce cu dragostea lor, nu mai așa poate să revină. Dacă nu, o să pierdem un antrenor mare, un antrenor într-adevăr fabulos, și o să vedem cum se prăbușește definitiv o carieră pe care eu am construit-o cu foarte mare greutate, în atât de mulți ani. Când îți pierzi demnitatea și meseria, nu mai exiști nici ca bărbat, în ochii bărbaților sau a societății, iar dacă îți pierzi și meseria, te duci din ce în ce mai jos în fotbal, nu mai exiști, practic, pe nicăieri. Păcat de toată cariera lui și de imaginea pe care am construit-o 16 ani, dar fiecare își alege, doarme cum își așterne, și în viața este doar și doar despre alegeri făcute. Concluzia: cei ce roiesc astăzi pe lângă Laurențiu și aruncă vorbe de genul acesta, îi fac foarte, foarte mare rău”., a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel