Anamaria Prodan, reacție spumoasă la adresa zvonurilor că fostul soț nu-l vizitază pe Bebebto: „Îi face foarte mare rău”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan comentează ultimele zvonuri apărute conform cărora, Laurențiu Reghecampf, și-ar neglija popriul copil.

Anamaria Prodan este una dintre puternicele impresare din România care își aranjează viața după cum dorește. După ce și-a petrecut 13 ani în relație cu fostul soț, pe numele său Laurențiu Reghecampf.Aceștia au mai mulți copii în grijă, iar antrenorul de fotbal face tot posibilul să se susțină la suprafață cu cariera și  pe plan personal. În același timp, Anamaria Prodan o duce mai bine ca niciodată. Aceasta a fost surprinsă alături de Cătălin Botezatu într-un local din București, însă nimic nu a mai fost spus de la acel moment. Cu ocazia unui eveniment monden, Anamaria Prodan se plimbase cu dricul prin București.

Crede că se va trezi

Cu toate acestea, ea susține că nu dorește să comenteze așa ceva, deoarece e tatăl copilului său. Ea spune că Laurențiu se vede și discută cu copilul său, chiar dacă zvonurile recente arată contrariul:

„Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării. Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon.Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru un post TV, potrivit kfetele.ro.

Persoana care a ajutat-o îi este asociată

Recent, impresara FIFA, a dezvăluit cine i-a fost alături în zilele cumplite de după decesul mamei sale. Protagonista a trecut prin clipe grele, iar recunoștința dorește să o arate unei singure persoane. Gabi, pe numele său, este acum asociata divei în afacerea cu pompe funebre.

„Încă din acele momente când eu am intrat și am rămas cu mama în spital, Gabriela era în fiecare zi lângă mine.Noi deja vorbeam, deja plănuiam. În ultimele luni Gabi îmi spunea că orice s-ar întâmpla o să fie acolo.Eu nu știam, trecuseră foarte mulți ani de când murise tatăl meu și atunci îmi aduc aminte că s-a ocupat mama. Nu eram pregătită să știu ce trebuie, ce obiceiuri pentru că nu mă mai lovisem de așa ceva. În noaptea aceea, Gabi a stat până târziu la spital și după ce a plecat i-am dat mesaj să se întoarcă.Noi am stat împreună și am știut și am stat liniștite pentru că Gabi era acolo și se va ocupa ea de tot, eu în momentele acelea neștiind de nimic. Am fost cumva anesteziată și am trăit niște sentimente cumplite. Cred că orice om, își pierde mama, are așa niște sentimente cumplite. Stăteam și vedeam flori, coroane, muzică, leduri, totul era făcut perfect. Atunci am conștientizat ce înseamnă să ai pe cineva lângă tine care se ocupă și știe de la A la Z tot ce trebuie să facă", a explicat Anamaria Prodan, la WOWnews.

Surprinsă cu dricul

Astfel, cu glas răsunător, parcă afacerista a intuit ce se va scrie despre aceasta când a defilat cu dricul său prin București. Aceasta a pregătit și o declarație prin care este dezvăluită sursa inspirației ei, și anume, prietena sa Gabriela.

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp', a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 28 iun 2023, 15:30 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience