Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce devenit tătic pentru a treia oară. Antrenorul a dezvăluit numele bebelușului

Data publicării:
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție, după ce iubita sa a născut un băiețel perfect sănătos. 

Laurențiu Reghecampf a devenit tătic pentru a tria oară. Iubita antrenorului a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, în urmă cu puțin timp. Cei doi radiază de fericire, iar Laurențiu Reghecampf a avut și o primă reacție. Antrenorul a publicat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă în care apare alături de ceilalți doi băieți ai săi. În descrierea fotografiei, acesta a dezvăluit și numele fiului său nou-născut.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele bebelușului său

Antrenorul le-a dezvăluit fanilor săi numele copilului pe care îl are cu Corina Caciuc. Se pare că numele ales de proaspeții părinți este „Liam”.  Semnificația acestui nume este "Luptător Aprig".

„Astăzi dimineața s a născut Liam frățiorul vostru !
Va iubește tata”, 
a scris Laurențiu Reghecampf pe instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au cunoscut în urmă cu 2 ani de zile 


Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.


„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația cu Corina Caciuc. De când sunt împreună cei doi: Sunt foarte fericit, o iubesc

Florin Piersic Jr., adevărul despre relația cu celebrul său tată: ”Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel