Florin Piersic Jr., adevărul despre relația cu celebrul său tată: ”Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută”

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Florin Piersic Jr. și tatăl său, facebook, colaj foto
Descriere foto: Descriere foto: Florin Piersic Jr. și tatăl său, facebook, colaj foto

Florin Piersic Jr. a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl său. 

Florin Piersic Jr, în vârstă de 53 de ani, a declarat că nu reușește să se vadă foarte des cu tatăl din cauza programului foarte încărcat de la teatru, dar și din alte motive. Totodată, artisul a dezvăluit și ce relație este acum între el și tatăl său celebru. 

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. 

El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…”, a declarat Florin Piersic Jr. 

Florin Piersic Jr., despre relația cu celebrul său tată

Florin Piersic Jr a recunoscut că relația dintre el și părintele său nu mai este la fel de strânsă ca acum 20 de ani. Cu toate astea, artistul a precizat că își iubește tatăl foarte mult. 

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show.

Citește și: Florin Piersic, peripeții la prima sa ieșire din țară: „Mi-a dat puiul și m-am suit în avion”

Ce pensie are Florin Piersic după o carieră de peste 65 de ani în lumea teatrului și a filmului. Suma este una extrem de mică

Florin Piersic, tragedia care i-a marcat viața. Și-a îngropat sora când avea doar 7 ani: „S-a înecat în Prut, sărind să își salveze colega”

Fetița căreia Florin Piersic i-a schimbat viața. Poveste tulburătoare, dezvăluită de marele actor: „N-am spus niciodată„



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel