„A fost omor”. Detalii cutremurătoare ies la iveală, la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Pe esofagul ei existau zgârieturi”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook

Au ieșit la iveală ipoteze cutremurătoare cu privire la moartea Mădălinei Manole. 

La 13 ani de la moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole noi detalii cutremurătoare ies la iveală. Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, spune că artista nu s-a sinucis, așa cum s-a hotărât de către experți, când s-a închis cazul ei. Experta spune clar că unele semne vizibile, care au ieșit la iveală la medicina Legală, spun faptul că aceasta a fost victima unui omor, în niciun caz a unei sinucideri. 

"Nu numai că sunt foarte sigură, dar concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali, în toate domeniile din medicină Legală, toxicologie, şi aşa mai departe. Mai recent, spre marea mea bucurie, experţii români pe care îi aduc în toxicologie şi medicină legală, chiar interpretarea urmelor la faţa locului, au început să îmi dea dreptate şi spun că, nu numai că sunt mari semne de întrebare, dar unii dintre ei deja au confirmat că a fost omor.

Acum câţiva ani, am menţionat, pe scurt, 23. Din punct de vedere medico-legal, pe esofagul ei existau zgârieturi. Nu erau chimice, de la otravă. Deci, nu ai cum să comiţi un astfel de act şi să te zgârii pe esofag, doar dacă cineva ţi-a băgat ceva pe gât. Şi nu sunt cei de la salvare care au încercat să o resusciteze. Intubarea pe care cei de la salvare au făcut-o, şi scrie chiar şi în fişa medicală, este o intubare care merge până la epiglotă, deci nu avea cum să ajungă până la esofag.”, a declarat Mihaela Brooks la Antena 3

Te-ar putea interesa și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Atunci aş fi acţionat categoric”

„Sunt niște amprente care au fost plantate”

Mai mult, amprentele spun și ele cu totul altceva, semn că nu ar fi vorba despre o sinucidere. Mădălina Manole nu ar fi avut cum să țină singură recipientul de unde a înghițit otrava.

„Din punct de vedere toxicologic, cantitatea de substanță pe care cică ea ingerat-o, este atât de mare, încât putea să să ucidă elefanți. Dar această substanță, ca și orice substanță pe care tu o iei pentru a comite un astfel de caz, indiferent că tu ai dorința de a comite actul, organismul tău spune nu. Deci sunt niște reacții ale organismului care nu au fost prezente la ea, în primul rând. 

Din punct de vedere criminalistic, sunt niște amprente care au fost plantate. De fapt, este o singură amprentă la fața locului care aparține Mădălinei. La degetul mare, la cum a ținut să spun recipientul, dar nu există nicio urmă de amprentă, deci ea nu avea cum să ţină un recipient cu un singur deget. Nu mai spun de urma de pe pahar.”, a continuat ea. 

Citește și: 12 ani fără Mădălina Manole. Ce scria artista în biletul de adio: „Astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea”

Ipoteza conform căreia Mădălina Manole nu s-a sinucis

Nu în ultimul rând, nici SMS-ul pe care aceasta l-a lăsat nu ar conduce către o sinucidere, spune specialista FBI. 

„Din punct de vedere psihologic, există așa-zisul SMS la ora 02:32. Medicul legist la fața locului și inclusiv medicul de pe salvare care a fost la până în ora 7 dimineața acolo, au menționat că era în ligiditate totală, inclusiv membrele inferioare. Deci de la 7 la 2, 5 ore, da? 02:32 dimineața, 4 ore jumătate. Ligiditatea aceasta generală intervine între 6-8 ore, deci ea nu avea cum în 4 ore jumătate,  să aibă o ligitate general. 

Din punct de vedere psihologic, în primul rând că nu s-a făcut, pe lângă autopsia psihologică... Dacă vă aduceți aminte așa-zisul SMS, bilet de adio, nimeni nu este de vină. Motivul este că << nu mai mă suport fizic>>.”, a mai spus specialista.

VEZI și: Răzvan Simion, dezvăluiri cutremurătoare despre ultima întâlnire cu Mădălina Manole: „Era de nerecunoscut”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel