Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Atunci aş fi acţionat categoric”

Data publicării:
Sursa foto: Maria Dragomiroiu și Mădălina Manole, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu și Mădălina Manole, facebook

Maria Dragomiroiu a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de când Mădălina Manole și-a dat ultima suflare. 

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole

Maria Dragomiroiu a fost invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” , acolo unde a vorbit despre moartea Mădălinei Manole. Cele două artiste se înțelegeau foarte bine și erau foarte apropiate. Interpreta de muzică populară a povestit că  Mădălina Manole se confrunta cu o depresie, iar la un moment dar a simțit că va muri de tânără.

”Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin.

Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea”, a declarat Maria Dragomiroiu la Kanal D.

Maria Dragomiroiu a recunoscut că a fost uimită de faptul că regretata artistă nu a anunțat-o că va avea nunta. Mai mult decât atât, cântăreața susține că soțul Mădălinei Manole nu o iubea suficient de mult. 

„Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric”

”Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus.

Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă.

Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte”, a mai relatat Maria Dragomiroiu.

Citește și: 12 ani fără Mădălina Manole. Ce scria artista în biletul de adio: „Astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel