Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Atunci aş fi acţionat categoric”

Sursa foto: Maria Dragomiroiu și Mădălina Manole, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu și Mădălina Manole, facebook

Maria Dragomiroiu a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de când Mădălina Manole și-a dat ultima suflare. 

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole

Maria Dragomiroiu a fost invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” , acolo unde a vorbit despre moartea Mădălinei Manole. Cele două artiste se înțelegeau foarte bine și erau foarte apropiate. Interpreta de muzică populară a povestit că  Mădălina Manole se confrunta cu o depresie, iar la un moment dar a simțit că va muri de tânără.

”Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin.

Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea”, a declarat Maria Dragomiroiu la Kanal D.

Maria Dragomiroiu a recunoscut că a fost uimită de faptul că regretata artistă nu a anunțat-o că va avea nunta. Mai mult decât atât, cântăreața susține că soțul Mădălinei Manole nu o iubea suficient de mult. 

„Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric”

”Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus.

Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă.

Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte”, a mai relatat Maria Dragomiroiu.

Citește și: 12 ani fără Mădălina Manole. Ce scria artista în biletul de adio: „Astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep 2022, 15:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience