Răzvan Simion, dezvăluiri cutremurătoare despre ultima întâlnire cu Mădălina Manole: „Era de nerecunoscut”

Răzvan Simion a povestit despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Mădălina Manole, cu o săptămână înainte ca aceasta să-și ia viața.

Pe 14 iulie ar fi fost ziua de naștere a Mădălinei Manole. Fata cu părul de foc ar fi împlinit 55 de ani. În loc de tort, familia artistei comemorează 12 ani de la moartea artistei. Mădălina Manole s-a stins din viață tot pe 14 iulie, de ziua ei de naștere, când împlinea 43 de ani. Atunci, depresia artistei, care devenise mamă de curând și care se lupta cu probleme în carieră, a decis că era timpul ca aceasta să plece. A lăsat în urmă un bilet de adio sfâșietor, dar și multă durere. 

Invitat în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, Răzvan Simion a rememorat ultima întâlnire pe care a avut-o cu Mădălina Manole. Se întâmpla chiar în platoul emisiunii „Neața”, de la Antena 1, cu o săptămână înainte ca artista să-și pună capăt zilelor. Prezentatorul tv spune că Fata cu părul de foc era de nerecunoscut și că este de părere că aceasta se confrunta cu o depresie post partum, pe care cei din jur au ignorat-o. 


„Pe vremea când eu vorbeam de depresia postpartum, adică depresia postnatală, la mămici, indiferent dacă erau tinere sau mai coapte, eram considerat ca unul care le căuta-n coarne unor doamne care sunt închipuite și nu vor să se întoarcă la muncă. Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile.

Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. Când a fost la noi în emsiune era de nerecunoscut.

Cariera plus depresia asta postnatală au fost un cocktail de hormoni. Pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți, ea a decis de capul ei. Faptul că acum se vorbește despre chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și se oferă ajutor oamenilor imediat după naștere, iar mamele sunt ținute sub supraveghere nu pentru că este un moft, ci pentru că depresia există și e a naibii de periculoasă și pentru mamă, dar și pentru copil. ', a dezvăluit Răzvan Simion, în podcastul lui Radu Țibulcă.

 

Dan Negru, mesaj sfâșietor pentru fiul Mădălinei Manole: Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e "trecută de prima tinerețe"

A venit și a plecat în aceeași zi, 14 iulie, o dată care pentru familia Mădălinei Manole obișnuia să fie o sărbătoare, dar care s-a transformat în durere. În urmă cu aproape 12 ani, “Fata cu părul de foc” a muzicii românești își termina drumul printre noi. 
 
A fost o tragedie națională. Artista a fost găsită în casă fără suflare, lăsând în urmă un bilet de adio sfâșietor, dar și un fiu, pe atunci bebeluș, care zilele acestea devine adolescent. Petru, fiul Mădălinei Manole, a împlinit 13 ani. 

 

Dan Negru: „îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul...”


Dan Negru, un apropiat al cântăreței, și-a amintit de „Fata cu părul de foc” și a vrut să-i transmită fiului acesteia un mesaj prin care să-i arate că vârsta nu contează. 


„Dragă Petru, 
Citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. 
Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul. 
Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e "trecută de prima tinerețe" . Așa erau vremurile, Petru.
În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam ! 
Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă : că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. 
De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărsta. 
Să-ți trăieșți frumos zilele, Petru. 
E mult de când a plecat Mădălina...
Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul...”, a transmis Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Au trecut aproape 12 ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni. Moartea regretatei artiste a lăsat în urmă multă durere, dar și multe semne de întrebare. De atunci și până acum, familia Mădăline Manole nu are liniște și vrea să facă dreptate. Fratele Mădălinei a declarat în nenumărate rânduri că nu crede că sora lui și-a luat viața, acuzându-l pe  fostului ei soț și tatăl copilului, Petru Mircea, de moartea acesteia.

 

Biletul de adio pe care l-a scris înainte de moarte

Cu toate astea, biletul de adio lăsat de Mădălina Manole a înfiorat pe toată lumea. Regretata artistă a scris că, deși are tot ce își dorește, nu mai este mulțumită cu viața ei . De asemenea, aceasta a cerut să nu fie judecată pentru gestul ei și să fie iertată că a ales să își ia viața.

„ Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie! Cum sa inchei randurile astea? Cum? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!

Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare. Puicu meu – ai grija de tot, atat cat poti si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! si sa-l iubească mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui!”

Nu ma judecati, nu va judecati dragii mei parinti si frate, mergeti inainte de dragul copilului nostru si de dragul lui Mihaita, va implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic (scoli), si… pentru Mihaita, Marian, Mihaela”, a scris Mădălina Manole înainte să recurgă la gestul șocant,

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 iul 2022, 09:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience