Laura Cosoi vorbește despre greutățile unui cuplu cu 3 copii. Care este rețeta unui mariaj fericit

Data actualizării: | Data publicării:

Laura Cosoi dezvăluie „rețeta” unui mariaj fericit, cu mai mulți copii în grijă.

Laura Cosoi a devenit cunoscută prin intermediul scenei și al televizorului, mai ales că ea a fost o actriță desăvârșită, apreciată la momentul respectiv pentru talentul ei. Cu ceva ani în urmă, Laura a hotărât să se așeze, iar căsătoria cu Cosmin Curticăpean , din 2015, a făcut-o să aprecieze viața la adevărata ei intensitate.

Vezi și: Laura Cosoi, accident cu autorulota, după ce s-a aventurat în munții Apuseni. Cum se simte vedeta: „Nu îmi simt partea stângă a feței"

Cei doi au trecut peste multe provocări încă din momentul în care și-au spus „DA”, iar testul timpului a avut să arate că legătura dintre ei este mai puternică ca niciodată.

Ba mai mult, de atunci și până acum, au reușit să aducă pe lume trei copii, iar responsabilitatea ce o poartă asupra lor este una uriașă.

Vezi și: Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au îngropat securea războiului: ”Ne-am împăcat!” Ce s-a întâmplat atunci când s-au văzut după mult timp

Într-un interviu acordat de către Laura Cosoi, vedeta susține că relația necesită același nivel de atenție ca un copil mic. De asemenea, Laura „nu știe dacă există o rețetă (nr. a relației perfecte), dar poate spune că esențială e iubirea”, notează Wowbiz.

Ea continuă și spune că elementul-cheie într-o căsnicie perfectă este dragostea, și că aceasta ar trebui să existe încă de la început: „Adică dacă te căsătorești din dragoste, funcționează. Acum și dragostea asta mai are nevoie și de susținere, mai sunt momente grele și e normal să fie așa.”

Mai departe, ea apreciază că momentele dificile nu trebuie însoțite de nerădare, lipsă de comunicare și altele, lucruri pe care mulți alții încearcă să le evite:

„Important e să nu fie deodată amândoi în impas. Mi se pare că trebuie să îngâdui, să ai răbdare, să comunici, e ca un al treilea, al patrulea, al cincilea copil, depinde câți ai acasă. Adică cuplul mi se pare că are nevoie de aceeași atenție ca și un copil”

Vezi și: Laura Cosoi, victima anxietății după naștere. Artista este pregătită pentru al patrulea copil

Având în vedere că au trei copii, oricine s-ar întreba cum se descurcă cuplul, având în vedere că au și vieți profesionale active. Laura vine cu un răspuns care lămurește întreaga situație:

„Se schimbă dinamica, dar viața noastră nu s-a schimbat foarte mult la primii copii. Apoi la al treilea deja da, pentru că ești cu copiii non-stop. Noi suntem mereu cu ei, nu facem nimic fără ei și e cam greu să te regăsești în afara familiei, dar face eforturi, iar eforturile par că dau roade, deci e bine”,  a mai spus actrița.

Accidentul cu rulota

Actrița are un spirit aventuriei cum rar se întâlnește. După ce a plecat cu familia cu rulota, ea a dorit să împărtășească momentele de neuitat cu fanii ei, spunând că nu seamănă deloc toată situația cu „momentele instagramabile”, lovindu-se în cele din urmă în zona feței:

Vezi și: Cum arată relația dintre Laura Cosoi și mama ei. Vedeta a dat cărțile pe față: „Nu și-a imaginat că o să am trei fetițe”

„Prima noapte în autorulotă a fost ceva ce practic nu se potrivește cu imaginile instagramabile. Hrănește copiii, curăță după ei, spală-i, vezi că iar sunt cu picioarele în iarba udă, biscuiți peste tot, scutece, ai grijă să nu stea lângă foc, să nu alunece de pe pietre și să cadă pe undeva, îmbracă-i cu haine groase, pe care în secunda doi le găsești în autorulotă, ei zburdând în tricouri prin bezna nopții. Și, în sfârșit, se face 23.00 și speram că le va lua somnul repede. Și chiar așa a fost. Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scara de la patul lor. Am crezut că m-a lovit trenul, cum se spune. Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței', povestește Laura Cosoi, potrivit Unica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel